Legjobb fánksütési praktikáink

Eljött a farsangi szezon és a duci, szalagos fánkok ideje. De vajon milyen olajban süssük őket, hogy ne kelljen három napig szellőztetni utána? Most mindenre választ kapsz!

A hagyományos szalagos fánk bő olajban sül és könnyű, lyukacsos a tésztája. Biztosan felnyitunk hozzá egy üveggel a nagyi által készített, félve őrzött baracklekvárok közül, és nem sajnáljuk a porcukrot sem a tetejéről. Ilyenkor nem számoljuk a kalóriákat, átadjuk magunkat az ízek élvezetének. Kivárni, hogy kihűljön? Teljes képtelenség! Jöjjön néhány megszívlelendő tanács: miként készítsünk tökéletes fánkot, és hogyan őrizzük meg lakásunk jó levegőjét az olajszag ellenében. Sőt, alaprecepteket kínálunk!

Ezeket olvastad már?

Olvastad már?

Top 9 háztartási praktika

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha pénzt spórolnátok a bolti kencéken, készítsétek el McMenemy Márk...

Idén ősszel is igen enyhe az idő, így nyugodtan tervezhetünk nagy sétákat és kirándulásokat a szabadba. A természetjáráshoz pedig szendvics is dukál, hiszen egy mindenféle földi jóval megpakolt szendó remek ebéd lehet egy kirándulós napon. Fontos azonban, hogy laktató és tápláló is legyen - szerencsére Márk pont egy ilyen receptet hozott nektek!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek