Legjobb fánksütési praktikáink

Eljött a farsangi szezon és a duci, szalagos fánkok ideje. De vajon milyen olajban süssük őket, hogy ne kelljen három napig szellőztetni utána? Most mindenre választ kapsz!

A hagyományos szalagos fánk bő olajban sül és könnyű, lyukacsos a tésztája. Biztosan felnyitunk hozzá egy üveggel a nagyi által készített, félve őrzött baracklekvárok közül, és nem sajnáljuk a porcukrot sem a tetejéről. Ilyenkor nem számoljuk a kalóriákat, átadjuk magunkat az ízek élvezetének. Kivárni, hogy kihűljön? Teljes képtelenség! Jöjjön néhány megszívlelendő tanács: miként készítsünk tökéletes fánkot, és hogyan őrizzük meg lakásunk jó levegőjét az olajszag ellenében. Sőt, alaprecepteket kínálunk!

Ezeket olvastad már?

Olvastad már?

Top 9 háztartási praktika

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek