Legjobb fánksütési praktikáink

Eljött a farsangi szezon és a duci, szalagos fánkok ideje. De vajon milyen olajban süssük őket, hogy ne kelljen három napig szellőztetni utána? Most mindenre választ kapsz!

A hagyományos szalagos fánk bő olajban sül és könnyű, lyukacsos a tésztája. Biztosan felnyitunk hozzá egy üveggel a nagyi által készített, félve őrzött baracklekvárok közül, és nem sajnáljuk a porcukrot sem a tetejéről. Ilyenkor nem számoljuk a kalóriákat, átadjuk magunkat az ízek élvezetének. Kivárni, hogy kihűljön? Teljes képtelenség! Jöjjön néhány megszívlelendő tanács: miként készítsünk tökéletes fánkot, és hogyan őrizzük meg lakásunk jó levegőjét az olajszag ellenében. Sőt, alaprecepteket kínálunk!

Ezeket olvastad már?

Olvastad már?

Top 9 háztartási praktika

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi péksütemény, mint a bolti

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.