4 apró lépés, amitől ezerszer finomabb lesz a lasagnéd

Lasagnét lehetetlen gyorsan készíteni (legalábbis olyat, ami tényleg jó lesz), ez kifejezetten egy lassú műfaj. Ezért, ha már egyszer nekiveselkedünk, figyeljünk oda az alábbi 4 apró dologra, megéri.

Az olaszok rakott tésztája mondhatni, időigényes étel, főleg akkor, ha nekiállunk rendesen elkészíteni, és mindenünket beleadjuk a lasagne megalkotásába. No, jó persze nem kell életünket és vérünket adnunk érte, elég, ha az alább felsorolt apró kis lépéseket megtesszük – ezek a maguk módján mind hozzáadnak valamit a lasagnéhoz, és ha nem figyelünk oda, a végén még tökéletesítik a rakottast. Milyen rossz is lenne, nem?

Nézd meg galériánkban a lasagnét tökéletesítő apró lépéseket:

Néhány recept a tökéletesítéshez:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai tipp és ötlet:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Tavaszi quiche-receptek

A quiche sokak receptrepertoárjában nem szerepel, ami nagy kár, ugyanis a francia pite kény és kedv szerint alakítható, igazítható mind a szezonhoz, mind a különböző igényekhez is. Jöjjön most pár tavaszi csoda!

Nosalty

További cikkek