4 apró lépés, amitől ezerszer finomabb lesz a lasagnéd

Lasagnét lehetetlen gyorsan készíteni (legalábbis olyat, ami tényleg jó lesz), ez kifejezetten egy lassú műfaj. Ezért, ha már egyszer nekiveselkedünk, figyeljünk oda az alábbi 4 apró dologra, megéri.

Az olaszok rakott tésztája mondhatni, időigényes étel, főleg akkor, ha nekiállunk rendesen elkészíteni, és mindenünket beleadjuk a lasagne megalkotásába. No, jó persze nem kell életünket és vérünket adnunk érte, elég, ha az alább felsorolt apró kis lépéseket megtesszük – ezek a maguk módján mind hozzáadnak valamit a lasagnéhoz, és ha nem figyelünk oda, a végén még tökéletesítik a rakottast. Milyen rossz is lenne, nem?

Nézd meg galériánkban a lasagnét tökéletesítő apró lépéseket:

Néhány recept a tökéletesítéshez:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai tipp és ötlet:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...