Nyersen, sülve, főve – Így edd a káposztát minden formájában

Télen-nyáron, hóban-fagyban velünk van a káposzta, hogy megbízható, bármikor bevethető zöldségként színesítse és gazdagítsa a főztünket. A Napi Tipp most bemutatja minden oldalról, hogy véletlenül se unjunk rá.

A káposzta amúgy is bejáratott szereplője a magyar konyhának, így talán nem sűrűn gondolunk rá a lehetőségek tárházaként. Hiszen már úgyis ismerjük minden felhasználási módját, az elkészítéséhez minden trükköt és furfangot, kóstoltuk az összes lehetséges receptben. De álljunk csak meg egy percre! A káposzta, amit ismerünk csupán egy szelete annak a sokszínű zöldségnek, amit szinte bármilyen módszerrel elkészíthetünk, isteni lesz. Jöjjenek most az elhanyagolt technikák!

Nézd meg galériánkban a káposzta izgalmas elkészítési módjait:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több okos konyhai tipp vár:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...