Nyersen, sülve, főve – Így edd a káposztát minden formájában

Télen-nyáron, hóban-fagyban velünk van a káposzta, hogy megbízható, bármikor bevethető zöldségként színesítse és gazdagítsa a főztünket. A Napi Tipp most bemutatja minden oldalról, hogy véletlenül se unjunk rá.

A káposzta amúgy is bejáratott szereplője a magyar konyhának, így talán nem sűrűn gondolunk rá a lehetőségek tárházaként. Hiszen már úgyis ismerjük minden felhasználási módját, az elkészítéséhez minden trükköt és furfangot, kóstoltuk az összes lehetséges receptben. De álljunk csak meg egy percre! A káposzta, amit ismerünk csupán egy szelete annak a sokszínű zöldségnek, amit szinte bármilyen módszerrel elkészíthetünk, isteni lesz. Jöjjenek most az elhanyagolt technikák!

Nézd meg galériánkban a káposzta izgalmas elkészítési módjait:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több okos konyhai tipp vár:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...