Lángosokat kóstoltunk

A legfinomabb lángos jutalmat érdemel! A Vénusz ezért az idén is arra biztat mindenkit, szavazzon a lángosozókra, hogy díjazhassák a legjobbat! (x)

Vajon melyik a legnépszerűbb lángosozó 2013-ban? Ezt a kérdést veti fel a Vénusz az idén nyáron is. Újra indult a tavalyi, sikeres Lángos Voks, ahol ismét a lángosrajongók szavazatai alapján dől el, hogy kié lesz a megtisztelő, „Vénusz kedvenc lángosozója 2013” cím és az 1000 liter napraforgó-étolaj nyeremény. Az idei verseny ráadásul két különdíjjal is bővül, ugyanis a „Vénusz kedvenc balatoni, illetve Tisza-tavi lángosozója” cím is gazdára talál. Nevezz, szavazz és nyerj te is!

Hagyományos lángosok receptjei >>

A Vénusz az idén nyáron is keresi a legnépszerűbb lángoslelőhelyeket országszerte. A Lángos Voks alkalmazás az egyik legnagyobb közösségi portálon érhető el, itt lehet nevezni a lángosozókat, valamint szavazni és értékelni az egyes helyeket. A Lángos Voks azonban egy kirándulás során is hasznos lehet, hiszen az egyre növekvő lángosozó-adatbázisnak köszönhetően könnyedén megnézhetjük a virtuális térképen, hogy hova érdemes ellátogatnunk, ha egy finom lángost szeretnénk enni.

Burgonyás lángosok receptjeiért kattints ide! >>

A nyár során a legtöbb szavazatot összegyűjtő lángosozó az 1000 liter Vénusz étolaj nyereményen felül a megtisztelő „Vénusz kedvenc lángosozója 2013” cím tulajdonosa is lesz, mely kitüntetés egy éven keresztül díszítheti a büfé falát, és csalogathatja a vendégeket. Az idén ráadásul két magyarországi közkedvelt üdülőhely, a Balaton, illetve a Tisza-tó és környéke kiemelt figyelemben részesül, hiszen a vízparton különösen jól esik egy-egy ropogós, sajtos-tejfölös lángos. A különdíjasok nyereménye 500-500 liter Vénusz olaj, valamint a Vénusz kedvenc balatoni, illetve Tisza-tavi lángosozója cím.

Kefires lángos receptjeinket itt találod >>

Természetesen a szavazás sem marad jutalmazatlanul, hiszen a verseny végén a voksolók között öt darab magasított falú sütőedényt sorsol ki a Vénusz, melyben akár otthon is kipróbálhatunk egy-egy új lángosreceptet.

A Lángos Voks verseny 2013. augusztus 15-ig tart! (x)

Ismerkedj meg a Vénusszal! >>

2012-ben ezek voltak a Vénusz kedvenc lángosozói >>

Kefíres lángos 1.

Medvehagymás lángos Zsuzsamamától

Retró strandos lángos

Címlapról ajánljuk

További cikkek