10 vibráló őszi leves, amiben vígan van a krumpli

A jó levesben elfér, elfő egy krumpli, azt mondják, azonban a következő színes, őszre tökéletes levesekben nagyobb szerepet kap az egyik legismertebb alapanyagunk, mindenki burgonyája!

Ezúttal a burgonyás levesek világában merülünk el, legalábbis a kanalunk biztosan, mert annyira finom fogásokat gyűjtöttünk össze, hogy egy tányérnál meg sem tudtok majd állni! Lebbencs a kedvenced a menzáról? Esetleg a legényfogóért vagy oda? Neked a palócleves a mindened vagy a krémlevesek rajongójának tartod magad? Most mindenki megtalálja a maga krumplis levesét!

  1. 1.

    Sültkrumpli-krémleves mustáros medvehagymapesztóval

  2. 2.

    Az eredeti legényfogó leves

  3. 3.

    Egyszerű krumpligombócleves

  4. 4.

    Gyors kolbászos tarhonyaleves

  5. 5.

    Krémes és savanykás erdélyi tárkonyos húsgombócleves

  6. 6.

    Mennyei palócleves

  7. 7.

    Laskaleves

  8. 8.

    Laktató kukorica chowder mindenmentesen

  9. 9.

    Hagyományos babgulyás

  10. 10.

    Sós-ecetes burgonyakrémleves krumplihéjcsipsszel

Még több krumplis leves itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Házi libatöpörtyű

Aki szereti a töpörtyűt, az tudja, hogy frissen és ropogósan a legjobb. Ha magunknak megsütjük otthon, akkor tutira nagyon fog ropogni a fogunk alatt. Nem mellesleg, el tudunk rakni egy nagy ...

Pulykamell húsos töltelékkel

A töltött húst tálalhatjuk melegen ízlés szerint körettel... pl. krumplipürével és párolt káposztával, vagy éppen hidegen egy finom salátával. A pulykamell sütés közben nem szárad ...

Címlapról ajánljuk

Heti Menü – A kedvenc sós és édes tésztáitokat sütjük-főzzük...

Kinek lenne kedve diétázni novemberben? A nyárnak vége, egy ideig úgysem flangálunk fürdőruhában, hideg van, és egyre többbet kuckózunk a lakásban, amiből egyenesen következik, hogy többet is főzőcskézünk. A héten a kedvenc tésztáitok köré építettük a menüsort – sós és édes, magyaros és nemzetközi fogásokra is sor kerül.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...