7-féle roppanós és fűszeres KOVÁSZOS UBORKA házilag

Pazar kovászos uborkákat mutatunk nektek, mert ahány ház, annyi koviubi. Ti hogyan készítitek? Ugye most is csücsül egy-két üveg az erkélyen vagy a kertben?

Nehogy már úgy teljen el a nyár, hogy nem raktunk el kovászos uborkát! Elő a kenyérrel, az üvegekkel, a fűszerekkel, és várjuk ki azt a bizonyos pár napsütötte napot, hogy boldogan haraphassuk a kovászos uborkánkat magában, húshoz, egytálakhoz, amihez csak megkívánjuk!

Még több kovászos uborka itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...