5 párját ritkító konyhai csempetrend, amire irigykedünk

Ha szeretsz mutatós lakberendezős trendeket nézegetni, vagy odavagy a konyhafelújítós képekért, esetleg pont csempézésen töröd a fejed, akkor tuti helyen jársz.

Ha kattansz a szép konyhai csempékre, és váltanál valami merészebbre, megszokottól eltérőre, akkor ötletelj velünk! Mutatjuk, milyen konyhai csempedesign hódít ebben az évben, hidd el, nehéz lesz választani!

1.) NYUGTATÓ KÉK

Ha szereted a kék szín nyugtató hatását, és akár órákig bámulnád a tengert vagy az égboltot, akkor ez a trend a te kedvenced lesz. Válassz hozzá fehér konyhabútort, mi ezt ajánljuk!

via

2.) FÉMES HATÁS

A viktoriánus kor, az indusztriál és a steampunk házasságából született, hidegebb hatású fémes, sötét konyhák is irtó menők mostanság, ha húz a szíved e felé az irányzat felé, akkor jöjjön egy kis koptatott rezes csempe vagy némi ezüstös csillogás...ez tuti, hogy nem jön szembe egyhamar!

via

3.) KONTRASZTOS SZÍNEK

Lila és zöld, narancs és fehér, piros és fekete, olyan duók, amelyek erősen bevésődnek, ha együtt látjuk őket. Párosíts kontrasztos árnyalatokat, és érj el olyan hatást, mint kevesek! Vigyázz, a kevesebb több, kettőnél több színt nem érdemes összepasszintani.

via

4.) FEKETE-FEHÉR

Egy páros, ami sose megy ki a divatból, akkor se, ha ruházkodásról van szó, és akkor se, ha lakberendezésről vagy konyháról. Imádjuk, mert a színskála két véglete, lehet divatos vagy elegáns, luxus hatást keltő vagy fiatalos, mindig telitalálat.

via

5.) NAGY MÉRETŰ CSEMPE

A mosogató mögötti falrészek kicsempézése vagy panelekkel való kitapétázása bevett gyakorlat, és eszméletlen mutatós megoldások vannak rá, hogy a víz ne áztassa el a falat. Használj nagy méretű csempéket, melyek meg is nagyítják a teret!

via

Forrás.


Még több lakberendezés itt:

Címlapról ajánljuk

További cikkek