5 annyira fekete konyha, hogy a végén jó kedved lesz tőlük

Ha szereted a komor hangulatú filmeket, képeket, zenéket, akkor a konyhád se maradjon ki - válaszd az elegáns fekete színt a a lakás legfontosabb helyiségébe!

Megdöbbentő választás lehet, de a fekete konyhák működnek - lehet az a fal, a csempe, a konyhabútor vagy a hatalmas családi étkezőasztal (sőt, akár mind egyszerre), ha ízléssel választasz hozzá kiegészítőket, nem lesz nyomasztó a sok fekete, épp ellenkezőleg. letisztult, elegáns, luxushatást érhetsz el vele, ahol mindennek helye van, kivéve a bohém, színes vidámságnak.

1. ) Szigorú

Szigorú a sok kő és fekete együtt, de hiába fekete a fal, a hűtő, a szekrények és a konyhasziget is, a fém székek, a kiegészítők, a fa vágódeszkák, a hatalmas fényes ablak vagy a harsogó sárga citromok feldobják, és az egész eszméletlen sikkes lesz.

A sötét minimalista

2. ) A letisztult

Habár a konyhasziget alsó része, a sötétbarna vaddisznóbőr szőnyeg, a falilámpák arany színe belül, vagy a faszék a háttérben lágyítja a fekete összhatást, mégis alapvetően fekete konyhával állunk szemben - és szeretjük.

Itt fel-felbukkan egy-két világos folt, de összhatásában uralkodik a sötétség

3. ) 50-50%

Rézszínű serpenyők és antik edények, pár világos tálka, egy csíkos konyharuha, zöld növény, fakanalak, fa borítás a pultnál és világos padló és falak - ennyi, ami nem fekete, és pont tökéletes is az egyensúly.

Rengeteg világos részlet egy masszív, robusztus, fekete konyhasorral szemben

4. ) A kívülállók

Válassz egy igen intenzíven sötét fekete és szürke konyhához világos plafont és két darab rikító türkizkék részletet (kávéskanna, robotgép), és meg is van oldva a "túl sötét" problematikája.

Két apró türkiz részlet, és minden megváltozik

5. ) Nincs átmenet

Fehér szobából megyünk át a sötét konyhába, szinte egyetlen éles vágással és egy szürke konyhaszigettel, ami az átmentet képviseli. Ugye hogy nem kell félni a fekete konyhaszekrényektől? Nem bántanak.

A világosból a sötétbe

Ezt láttad már az ízHUSZÁR-on?

A Le Creuset szexi gyöngyház-pasztell színekben dobta piacra új termékeit

via

Címlapról ajánljuk

5 élelmiszer, ami rontja a rosacea tüneteit

A rosacea egy nagyon kellemetlen bőrbetegség, ami a zavaró fizikai tünetek miatt nemcsak a mindennapjainkra nyomhatja rá a bélyegét, hanem az önértékelésünkre is. Sajnos teljesen megszüntetni nem tudjuk, ám egyes életmódbeli változtatásokkal nagyon sokat enyhíthetünk rajta.

Nosalty

További cikkek