5 süteményféle, ami kifejezetten hajlamos a kiszáradásra

Egyes sütemények frissen a legjobbak, másokat pihentetni kell a tökéletességig, míg akadnak olyanok is, amelyek kifejezetten nehezen viselnek akár már egy rövidebb idejű tárolást is. Most ez utóbbiakról lesz szó: jöjjenek a kényes primadonnák!

A ritka szomorú kategóriába tartozik bármilyen kiszáradt sütemény, azonban fontos megjegyezni, hogy nem minden sült édes finomság öregszik ugyanúgy. Vannak, amelyek jobban ellen tudnak állni az idő vasfogának, mások sajnos kevésbé: még a leggondosabb tárolási körülmények mellett is könnyen megszikkadnak. Nézzük, mely sütemények száradnak ki a leggyorsabban!

A süteményeket a galériában találod, kattints értük a képre!

Néhány recept az említett kategóriákból:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hasznos konyhai tippek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Leteszteltük az Ichigót, ami a legegészségesebb ázsiai street foodot ígéri...

Vajon hinne nekem bárki, ha azt mondanám, hogy megkaphat egy prémium minőségű, egészséges ázsiai fogást olyan áron, mintha egy körúti gyorsbüfében falatozna? Kevés dolgot ehetünk ma már 2-3 ezer forint között, főleg, ha egy belvárosi étteremről van szó. Egy újhullámos streetfood-hely mégis megugrotta a feladatot: pénztárcabarát módon kínál izgalmas fogásokat, magas színvonalon. Az Ichigóban jártunk, hogy saját magunk teszteljük le: valóban ez a város legegészségesebb (ázsiai) street foodja?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sosem volt ilyen egyszerű a főzés!

Ha unod a fűszerestasakok pakolgatását, nehezen látod át a fűszereket, és szeretnéd letudni a mindennapi főzést bevált receptekkel, akkor ezeket a fűszerkeverékeket számodra alkottuk meg!

Címlapról ajánljuk

További cikkek