Itt a lehetőség, hogy Harry herceg és Meghan hercegné otthonában dolgozz!

Harry herceg és Meghan hercegné új házvezetőt keresnek otthonukba, ráadásul igen csak kedvező ajánlatnak bizonyul a munkalehetőség. Mutatjuk, mire jelentkezhetsz akár te is!

Házvezetői pozíciót ajánlott fel a királyi család - Harry herceg és Meghan hercegné saját otthonukba keresnek olyan munkaerőt, aki megbízható, ügyel a részletekre, jól gazdálkodik a költségvetéssel, és jó szervezői készséggel rendelkezik.
A Windsori kastély házvezető pozíciójának elnyeréséhez nem kell feltétlenül előzetes házvezetői tapasztalat, a munkaadónak ugyanis sokkal fontosabbak a fentebb olvasható készségek, mint az, mi van az önéletrajzodba írva.
,,Előzetes házvezetői tapasztalat előny lehet, de nem nélkülözhetetlen. Minket inkább az érdekel, mennyire vagy proaktív, és mennyire vagy képes jól kezelni a kihívásokat" - írják az álláshirdetésben.
A teljes munkaidős állás heti 5 nap munkával jár, az új házvezetőnek lehetősége van a kastély területén élnie, és könnyen megeshet, hogy más királyi rezidenciákba is el kell utaznia munkaadóival együtt, így az új házvezető simán találkozhat Vilmossal, Katalinnal, Károllyal vagy akár magával, II. Erzsébet királynővel is.

Ez is érdekelhet:

Címlapról ajánljuk

További cikkek