Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kipróbáltuk a Lidl legújabb termékeit, és igencsak meglepő következtetésre jutottunk

Néhány hete hatalmas, a magyar szupermarketekben eddig még nem látott dobással rukkolt elő a Lidl. Az áruház legújabb termékeit mi is kipróbáltuk. 

A Lidl egy szupermarketekben eddig egészen szokatlan termékcsaládot dobott piacra, a még frissen és melegen kapható gyorséttermi hamburgerek és csirkefalatok március végétől elérhetőek néhány budapesti üzletben. 

A boltokban összesen öt termékkel találkozhatunk, mindegyik klasszikus gyorséttermi kajáknak számítanak a maguk nemében: a reggeli tojásos-baconos szendvics mellett sajtburgert, wrapot és kétféle csirkefalatkát lehet kapni, mindegyiket az ismert gyorséttermi termékekhez hasonló áron. 

Ez is érdekelhet!

8-féle gyorsfagyasztott csirkefalatot teszteltünk – ez lett az abszolút kedvenc

Szerkesztőségünk tagjai (kiknek egy része egyáltalán nem veti meg a gyorséttermeket) nagyon lelkesen és kíváncsian estek neki a gyorskajáknak, ezúttal szinte senki nem akart kimaradni a termékkóstolásból igaz, most egyáltalán nem volt titok, ki milyen ételt kóstol.

A termékeket ezúttal nem pontoztuk, csupán szubjektív véleményünket osztjuk meg az első szupermarketben is kapható meleg gyorskajákról. 

Chicken Crispies (799 Ft / 200 g) 

Vélemény: A ropogós csirkefalatkák szinte mindenki tetszését elnyerték, a kicsit tejes, vastag és ropogós bunda alatt egy jó fűszerezésű, finom csirkemellhúst találunk, amely bőven elég adag egy kiadós ebédre. 

Chicken Nuggets (799 Ft / 200 g)

Vélemény: Az apró csirkenuggetsek nagyon hasonlítanak mekis elődeikhez, ízben viszont teljesen más „élményt” nyújtanak: a bunda kicsit ragadós volt és sótlan, a húsban viszont többen is erősebb borsízt éreztek.

Beef Cheese (319 Ft/db)

Vélemény: A Lidl Beef Cheese névre keresztelt sajtburgerében első látásra minden megvan, amit egy sajtburesz igényel: vékony húspogácsa, rengeteg paradicsomszósz, néhány szelet csemegeuborka, mustár és természetesen egy szelet olvadó sajt. Bár a hamburger lehetett volna egy kicsit nagyobb, az ár/érték arányra nem lehet panasz, többek szerint azonban a kelleténél egy kicsit édesebbre sikerült a paradicsomszósz, ez lehetne még fűszeresebb.

Buffalo Chicken Wrap (799 Ft/db)

Vélemény: Tesztelőinket eléggé megosztotta a csirkés wrap, sokak szerint ugyanis egy  kicsi, méretéhez képest viszont drága termékről van szó. A wrapban lévő szósz lehetne  fűszeresebb, a hússal viszont nem spóroltak. A kis tortilla kényelmesen fogyasztható az utcán is, nem folyik ki a szósz, és nem esik szét a tészta sem. 

Egg Burger (599 Ft/db)

Vélemény: A reggeli tojásos szendvics néhány tesztelő szerint pont olyan volt, mint a mekiben kapható változat, a legtöbbeknek nagyon ízlett a vastag, lapított tojás, és a baconnel is mindenki elégedett volt. 

Összesítés

A Lidl gyorséttermi termékei összességében hasonlítanak az étteremláncoknál kapható fogásokhoz, néhány hiányérzetünk azonban maradt az ételekkel kapcsolatban: egyes termékek lehetnének fűszeresebbek, míg másokhoz jó lenne valamilyen választható szószt mellékelni, hogy teljesebb legyen az élmény. Míg a Lidl sajtburgerét megéri megvásárolni annak, akinek a közelében szupermarket van, de étterem nincs, addig például a Buffalo Chicken wrap nem biztos, hogy megéri az árát. 

EZ IS ÉRDEKELHET:

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

levigitta
levigitta Sat, 2019-04-20 16:37

Nem tudom, hogy nálatok kik voltak a tesztelők, de az én fiatal férfi kollegáim szerint az ár/érték arány köszönőviszonyban sincs egymással. Drágák és a fél fogukra sem elég. És ahogy a közelünkben lévő Lidl-ben látom, teljesen felesleges és értelmetlen volt elvenni a területet a többi pékárútól, mert ebből közel sem fogy annyi, mint a régebbi termékekből.