Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így tudod kikérni a Meki titkos menüit!

A McDonald's egyik éttermének üzletvezetője az interneten fedte fel, milyen titkos neveket kell mondanod a pultnál, hogy hozzájuthass a legfurcsább szendvicsekhez. 

Bár egyelőre még senki nem támasztotta alá, Magyarországon is kérhetőek-e a Meki szupertitkos menüi, a reddit egyik bejegyzése szerint a napokban egy éttermi üzletvezető írta le pontosan, milyen neveket kell használni ahhoz, hogy a legfurcsább szendvicsekhez juthass hozzá – írja a 24.hu.

,,Minden szendvicsünknél külön kérésre hozzáadnak, elvesznek vagy módosíthatnak összetevőket. Ezek az úgynevezett »grill rendelések«" - mesélte az egyik angol gyorsétterem üzletmenedzsere. 

Mit kell pontosan kérnünk? Az üzletvezető szerint a következő neveket nem mindenki ismeri, egy kis magyarázattal azonban valószínűleg bárkinek elkészítik a következő szendvicseket:

Land, Sea and Air burger

Az első ételkülönlegesség nevét a szendvicsben található húsokról kapta: míg a land a marhahúst jelképezi, addig a sea egy szelet Filet-o-Fish-t, az air pedig egy McChicken húspogácsát jelképez, így már könnyen elképzelhetjük, milyen lehet a három húsból összetevődő, gigász szendvics. És ez még nem minden...

A Monster Mac szendvics

összesen négy Big Mac szendvicsből álló hamburger, amin csak egyetlen buci van, a menedzser szerint ez a hamburger szörnyen rossz, hiszen csak a töménytelen mennyiségű hús ízét érzed. 

Big McChicken

Már a neve is árulkodó, a Big McChicken tulajdonképpen a Big Mac csirkés változata, amit igazából úgy is elkészíthetsz, ha két McChicken szendvicset kérsz, és csak az egyik bucit rakod a tetejére.

Mc Gang Bang

Ez a szendvics egy dupla sajtburger húspogácsái közé szorított csirkehúst takar, dupla sajtburgerrel pedig még egy különlegesség rendelhető, 

a Mc10.35am szendvics 

kifejezetten a koránkelők reggeli fogása, a dupla sajtburgert ilyenkor egy McMuffinnal egészítik ki, ezt a menüt viszont csak a reggeli órákban, 10:35-ig lehet megrendelni. 

A szendvicses menük mellett még a különleges Nápolyi Shake-et is elkészíthetik neked az étterem dolgozói, ebben az étteremlánc három (csokis, epres és vaníliás) shake-jének keveréke található.

A furcsa szendvicseket a Mirror egyik újságírója is letesztelte, a legjobb értékelést a a Land, Sea and Air burger kapta (10-ből 8 pontot), míg az utolsó helyen a Monster Mac szendvics végzett 3 ponttal, az előbb már említett hústúltengés mellett a szendvics egy pillanat alatt szétcsúszik annak mérete és szószmennyisége miatt. 

A titkos menüket hivatalosan senki sem fejlesztette ki a McDonald's-nál, jó tudni viszont, hogy egy kis magyarázattal talán mi is kérhetünk extra feltéteket a szendvicsekbe. 

EZ IS ÉRDEKELHET:

via: 24.hu

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!