Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kim Kardashian húgának halloweeni gyerekzsúrjától leesik az állad

A Kardashian-Jenner família egyik legfiatalabb és egyben leggazdagabb tagja olyan halloweeni bulit rittyentett másfél éves kislányának, hogy mi, földi halandók csak pillázunk.

Bár „csak” 12 főre tervezett buli tartott a minap a milliárdos celeb, Kylie Jenner nagyon odatette magát a kislányának, Storminak szervezett halloweeni bulin. 

A házi összejövetelen megszámlálhatatlanul sok csontváz, faragott tökfej és pókhálóra emlékeztető vattacukor volt, a háziasszony pedig természetesen minden egyes részletet megörökített Instagram oldalán. A bulin persze néhány családtag, köztük édesanyja, Kris Jenner és testvére, Khloe Kardashian is részt vett, nézzük, mi mindennel kedveskedett Kylie a vendégeknek. 

Az előkertben megszámlálhatatlanul sok tököt raktak a fűbe, valamint a bejárat is egy hatalmas tök száján át vezetett be a házba. A bokrokat pókhálóval vonták be, egy másik Instagramos sztori szerint pedig még füstgép is volt, ami az egész kertet sejtelmessé tette. 

Tökökből pedig a házban sem volt hiány, itt viszont már arany, fehér, fekete és szürke színben díszelgő csontvázakkal is találkozhattak a vendégek, akik a lakás minden pontján megtalálhatóak voltak. Külön említést érdemel a halloweeni fekete fa, hiába, ma már nem csak karácsonykor lehet fenyőt állítani. 

A „Csokit, vagy csalunk!” ünnepén nem hiányozhattak a sütemények sem, cupcake-ek és cake popok is kaphatóak voltak, na meg persze innen sem hiányozhattak a szemgolyós sütik is, amelyet mi is megcsináltunk idén halloweenkor!

Macskás és tökfejes Latte art a kávékon, és persze vételen mennyiségű vattacukor is volt a bulin, amelyet az alkalomhoz illően ezúttal pókhálónak, pontosabban talán pókselyemnek neveztek el. 

Aki pedig megunta volna az élők társaságát, a hatalmas étkezőasztalnál elvegyülhetett a csontvázak között. Volt kreatív sarok is, ahol a gyerekek karamellás almát mártogathattak, és mindenféle tökös-halálfejes cuccot készíthettek (a széken ülő gyerekméretű csontváz azért egy kicsit morbid...). 

Valószínűleg kevesen adták meg ennyire a módját az idei halloweennek, és mi csak remélni tudjuk, hogy Kylie Jenner másfél éves kislánya, Stormi is értékelni tudta a bulit. 

Ez is érdekelhet: 

via delish

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!