Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kim Kardashian húga még sosem próbálta ki azt a dolgot, amit már minden amerikai evett

Kendall Jenner a világ egyik legismertebb modellje és celebritása, családja életét már évek óta követhetjük a Keeping Up with The Kardashians című műsorban. 

A Reality műsor legutóbbi részében egy, az amerikai néző számára valósággal meghökkentő információ derült ki Kendall Jennerről – írja a 24.hu.

Az epizód egyik jelenetében a modell féltestvére, Khloe Kardashian evett meg egy Hershey' Kiss nevű kis csokoládét, amely Amerikában nagyjából ugyanolyan népszerű édesség, mint itthon a Sport szelet.

Khloe Kardashian az utóbbi években rengeteget fogyott és nyilván nem fért bele a diétájába, hogy csokoládét egyen. A párbeszéd nagyjából így hangzott el a műsorban: 

- Hú, ez a Herhey's csoki nagyon jó! Évek óta nem ettem ilyet – mondta Khloé.

- Én még soha sem ettem – válaszolta erre Kendall, aki olyan magazinok modellje volt az elmúlt időszakban, mint a a Harper's Bazaar és a Vogue. 

Az amerikai közönség teljesen kiakadt a 23 éves modellre, hiszen valószínűleg nincsen olyan élő amerikai ember, aki legalább egyszer ne próbálta volna ki a kontinens legnépszerűbb bonbonját. 

Nem ez az első alkalom, hogy az internetezők kiakadtak a Jenner-Kardashian család furcsa étkezési szokásain. Pár hónappal ezelőtt Kylie Jenner osztotta meg az interneten, hogy életében először öntött tejet a müzlihez. 

Így telik el az élet a Kardashian-házban, ahol valószínűleg ritkán kell bárkinek is szembenéznie világméretű problémákkal. 

EZ IS ÉRDEKES LEHET:

via 24.hu, buzzfeed

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!