Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kiderült, melyik a legjobb csokoládészelet - Szavazz, szerinted melyik a legfinomabb!

Készült egy kutatás, melyben azt vizsgálták, mennyire csokoládéfüggők a britek, és mi a kedvenc édességük. Szavazz, hogy kiderüljön, nálunk melyik a favorit!

Sokunkat elkap az édesség iránti vágy, ha meglátunk egy krémes sütit a cukrászdában, vagy a boltban betévedünk abba a sorba, ahol a cukorkákat és nápolyikat kínálják. Mindannyian más és más édességeket szeretünk, de a legtöbben bizony a csokoládéért rajongunk. 

Egy nemrégiben készült, elég ellentmondásosnak mondható brit kutatásban arra keresték a választ, melyik a szigetország kedvenc csokoládészelete. A Brit Szív Alapítvány (British Heart Foundation) összesen 2000 embert meg, és kiderült, hogy Nagy-Britanniában a Snickers-ért rajonganak a legtöbben.

A legkedveltebb csokoládé lenyomta a brit Cadbury népszerű termékét, a Twixet, a Bountyt a Marsot, a nagyon népszerűnek számító KitKat pedig csak az ötödik helyet nyerte el a megkérdezettek körében.

A vizsgálat során az is kiderült, hogy a britek kétötöde csokoládéfüggőnek tartja magát, és egy ember az Egyesült Királyságban átlagosan 7560 db csokoládészeletet fogyaszt el egész élete során. Kissé hihetetlen számok ezek, de a kutatás elsősorban azért készült, hogy adományozásra buzdítsa a lakosságot. A Brit Szív Alapítvány márciusban elindítja a „csokoládémentes hónap” kihívását, amelyben azt várja az emberektől, hogy mondjanak le a kedvenc nasijukról, és az arra szánt pénzt adományozzák a szívbetegeket segítő szervezetnek.

Az ötlet szuper, de kíváncsiak vagyunk arra, hogy itthon melyik csokoládészelet lenne a nyerő. Várjuk a szavazatokat! 

Szavazz!

Melyik csokoládészelet a kedvenced?

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: Getty Images

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!