Kezdd a reggeled úgy, mint Martha Stewart - 7 tipp a sztárszakácstól

Hogyan indítja a reggeleit a világ egyik legnépszerűbb szakácsnője? Martha Stewart az ételei mellett a reggeleit is mindig megtervezi.

Talán nincs olyan ember a világon, aki ne ismerné Martha Stewartot és csodás receptjeit. A siker nála az apró dolgokban és a tervezésben rejlik. A reggeli rutinja is tudatosan fel van építve. Íme 7 dolog, amit a szakácsnő mindig megtesz, hogy jól induljon a napja. Érdemes belőle néhányat beiktatni a reggeleinkbe.

1. Ébresztőóra

via GIPHY

Martha minden reggel 4:30-kor, vagy legkésőbb 5:00-kor kel. Első dolga, hogy megnézze, működik-e a blogja. Már az ágyból dolgozni kezd.

2. Lapszemle

Reggelente a neten böngészi a híreket, és beleolvas kedvenc lapjába: a New York Timesba.

3. Ágy

Igen, ő minden reggel beveti az ágyát. Rend a lelke mindennek, a hálószobában is.

4. Állatok

Marthának rengeteg állata van. Reggelente kiengedi a kutyáit az udvarra, a macskának is kinyitja az ajtót, a madarait pedig előbújtatja a takarás alól. A szakácsnőnek ezen kívül vannak lovai, szamarai és pávái a birtokán.

5. Mindig legyen összekészítve a ruha!

Ezután jöhet a ruhák összekészítése. Naponta általában háromféle ruhát készít össze, mert gyakran át kell öltöznie. Másrészt, soha nem lehet tudni, hogy hova sodor az élet, így jó, ha van nála egy váltóruha.

6. Motiváció

Ébredés után jót tesz egy kis mozgás. Martha általában már reggel 6:30-kor a konditeremben van, és edz, majd jógaórára megy.

7. Reggeli

Edzés után autóba pattan, és jöhet egy könnyed reggeli. Martha a joghurtra és a gyümölcsökre esküszik.

Ezeket olvastad már?

via MarthaStewart.com

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek