Top 9 pihe-puha sütemény, amit húsvétkor készíts el

Kilenc különböző sütemény, mind izgalmas és mindegyiknek napraforgóolaj kerül a tésztájába – ettől lesznek pihe-puhák és kívánatosak! Ezeket készítsd el húsvétra! (x)

Húsvétkor azért jó, mert mindenkinek van egy édességspecialitása, és a kalória számolgatását is elengedjük, így minél több sütit megkóstolhatunk. Most megpróbáltunk minél különbözőbb recepteket összeszedni nektek, a répástól a túróson át a meggyesig. Egyben viszont hasonlítanak egymásra: napraforgóolajjal készülnek, így isteni szaftos lesz a tésztájuk!

 1. 1.

  Legegyszerűbb répatorta

 2. 2.

  Túrós őzgerinc Iluska konyhájából

 3. 3.

  Joghurtos kocka ahogy bjkata készíti

 4. 4.

  Feketeribizlis túrórolád

 5. 5.

  Meggyes piskóta Miss Lemon konyhájából

 6. 6.

  Habos-meggyes kocka

 7. 7.

  Almás-habos kocka

 8. 8.

  Gluténmentes répatorta, tökmaggal

 9. 9.

  Retro gyümölcstorta

Keress még több Vénusz első préselésű napraforgóolajjal kapcsolatos anyagot itt!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Így lehet gyönyörű házi zöldségeskerted egyszerűen

Hiába lehet lassan a szezon legjobb zöldségeit megkapni a piacon és a zöldségesnél, sokan lehetnek, akik az egyre magasabb árak miatt inkább maguk nevelnék fel az idei koktélparadicsom-palántákat, vagy termesztenének otthon friss paprikát. Adunk pár tippet, amivel te is csodás kis kertet készíthetsz akár az erkélyre is.

Masszi- Rigó Csilla

„Hiába nem néz ki jól egy sütemény, az íze a...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Májusban Szakál Benjámint ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről, akinek kreatív receptjeivel már találkozhattatok az oldalon. Szia, Benjámin!

Nosalty

További cikkek