Keresd a hibát a fotón! - ezen a képen akadékoskodnak a netezők

A pihenő mindenkinek jár, az éttermi dolgozóknak is, csak az nem mindegy, hogy milyen formában töltik el szünetüket.

Semmi sem jobb annál, mint egy hosszú munkanap után megpihenni. Az egyik amerikai Subway dolgozója azonban úgy döntött, hogy már munkahelyén elkezdi a pihenőjét, aminek az emberek annyira nem örültek. A nő a lábait felrakta arra a pultra, ahol az ételek készültek, és ennek a vásárlók nem örültek. Egyikük fotót is készített a jól ellazult hölgyről:

A fotó azonnal bejárta az internetet, és talán nem meglepő, hogy a legtöbbeket kiborította az, amit a nő tett. "Erre nincs mentség" - írták többen is. A poszt az egészségügyi hatóságokhoz is eljutott, akik rögtön kivonultak a a michigani Subwaybe, hogy leellenőrizzék, milyen körülmények között készülnek a szendvicsek, és kérdőre vonják az alkalmazottat. Az ellenőrök azonban mindent rendben találtak.

A nő elnézést kért a történtek miatt, arról azonban nincs hír, hogy a munkáját megtarthatta-e. Szerintetek ugyanezért kirúgtak volna itthon egy éttermi dolgozót?

Ezeket olvastad már?

via Delish

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!