Így készíts sós kenyérpudingokat – Lekvár helyett sonka, sajt vár

A kalács- és kenyérpudingokra lehet, hogy elsősorban édes receptként, desszertként gondolunk, azonban ugyanúgy elkészíthetők a szaftos-ropogós finomságok sós ízekkel is. A cikk azt is elárulja, hogyan.

A kenyérpuding. Kiváló maradékmentő recept, ami egy szinte nemkívánatos dologból varázsol valami egészen istenit. Teszi ezt általában teljesen szabadon, majdhogynem recept nélkül, az otthon fellelhető alapanyagokkal. Szabadsága azonban egészen odáig terjed, hogy nemcsak édesen, de bizony sósan is elkészíthetjük. Akinek ismerős az amerikaiak (ilyenkor, hálaadás környékén amúgy is aktuális) stuffing névre hallgató fogása, annak már alapból nem lesz túl idegen koncepció a sós kenyérpuding – mindenki más pedig szépen megbarátkozhat az ötlettel, míg elolvassa a cikket.

Nézd meg galériánkban a sós kenyérpuding elkészítésének lépéseit!

Receptek, amelyek inspirálhatnak:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ha készen állsz még több hajmeresztő konyhai ötletre:

Címlapról ajánljuk

A répatortás kekszszendvics, amit minden nap harapnánk uzsonnára

Nehéz percek következnek most az édesszájúak számára: ez a "szendvics" nem holmi felvágottal-sajttal készül, hanem egy pazar répatorta még pazarabb hozzávalóival! Húsvétra, de egy sima hétvégére vagy hétköznapra is kiváló önsimogató és családjutalmazó süteményről van szó. Így készül nálunk a répatortás kekszszendvics:

Nosalty

További cikkek