4 dolog, amit mindenképpen tegyél meg a gombával idén ősszel

Persze pirítva vagy párolva is finom a gomba, azonban ennél annyival több lehetőség rejlik az amúgy is komplex, nehezen kategorizálható alapanyagban. Ismerjük meg, bontsuk ki, használjuk izgalmasan!

Mind az íze, mind a belőle készíthető ételek jellege arra kárhoztatja a gombát, hogy kifejezetten őszies alapanyagként gondoljunk rá. Ezzel nincs is probléma, de ha már egyszer így áll a dolog, használjuk ki teljes körűen a szezonban a gomba adottságait, például az alábbi izgalmas módokon.

Nézd meg galériánkban a gomba izgalmas felhasználási módjait!

Receptek gombával a konyhai kalandozáshoz:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Őszi konyhai ötleteink egy csokorban:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...