Nincs mese, mi rajongunk a kotyogósért. Van benne valami kedvesen nosztalgikus, hiszen kevesen vagyunk, akik gyerekkorukban nem hallgatták végig ezerszer, ahogy apa vagy anya rohan a konyhába a sípoló-kotyogó hang hallatán, hogy lezárja a gázt. Míg akkoriban borzasztónak tűnt a kávé illata és íze, mára sokan függők lettünk, és naponta főzzük. Amennyiben te is megmaradtál a kotyogósnál, és nem váltottál teszem azt kapszulásra, karos kávéfőzőre, hipszter filterkávéra vagy urambocsá' instantra, akkor biztos megvan a saját, bejáratott szeánszod és szokásaid, amiktől szerinted tökéletes lesz a kis bialettid. (Mert igen, a bialetti az eredeti, és máig a legjobb, ráadásul megfizethető márka. Ezen ne spórolj!.)
Ha kávés édességre vágynál:
Vegyük végig, ki mire esküszik, ha kotyogós kávé lefőzéséről van szó!
Kattints a képre a galériáért!
Még több a kávéról: