Sztár lett a srác a TikTokon, aki a karantén alatt tanult meg főzni

A pultos srác a karanténig nem is gondolta volna, hogy egyszer arról lesz híres, hogy főzős videókat készít. Tévedett!

A Londonban élő Bartek annyira unatkozott, miután a koronavírus-járvány miatt bezárták azt a bárt, ahol pultosként dolgozott, hogy úgy döntött, főzni kezd. Persze ebben eddig semmi különleges nincs, azonban Bartek ezt a TikTokon is dokumentálta, videói pedig hatalmas sikert arattak.

A tiktokozásra egyébként testvére beszélte rá, miután megkóstolta Bartek sajttortáját, ami elmondása szerint elképesztően jól sikerült. Második alkalommal pedig egy krémes fokhagymás csirke receptjét osztotta meg követőivel, ami annyira gyorsan terjedt, hogy csupán egyetlen este alatt 500 ezer embert ért el vele.

@letsmunch

THE creamiest garlic and parmesan chicken... LETSMUNCH! 😂👨‍🍳 ##foodie ##recipe ##fyp ##foryoupage ##houseoftiktok ##isolation ##funnyvideos ##ukcomedy

♬ original sound - Bartek

Bartek autodidakta módon tanult meg főzni és tálalni is, emiatt sok hibát elkövet a mai napig, azonban ezekből is rengeteg tapasztalatot szerez. Elmondása szerint a folyamat nemcsak hasznos, de pihentető is számára.

@letsmunch

There’s layers to this ##pasta ##food ##learnontiktok ##foryou ##fy @tiktok_uk

♬ Lasagne layers... LETSMUNCH - Bartek

Videói egyre népszerűbbek, és mára már olyan is akad, amit több millióan láttak. Jelenleg 587 ezren követik, és kíváncsian várják, milyen fantasztikus recepttel rukkol elő legközelebb.

Forrásunk volt.

Címlapkép: TikTok


Ezek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek