A konyhaművészet egyik nagy csodája, ahogyan a csípős, szembántó-könnycsaló, erőteljes hagymából hosszas és türelmes főzés, valamint kavargatás során mézédes, karakteres karamellizált hagyma válik. Ha készítettünk már valaha akár csak egy kisebb adaggal is belőle, tudhatjuk, milyen addiktív tud lenni minden egyes hagymaszál, illetve, hogy milyen erős a késztetés ilyenkor, hogy az összes ételre is karamellizált hagymát pakoljunk a sajtos kenyértől kezdve, a krémlevesen át, egészen a pizzáig. Nos, miért ne tehetnénk így?
Nézd meg galériánkban a karamellizált hagymával kiegészíthető ételek listáját!
Receptek, amelyeket készíts el:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További konyhai tippek várják, hogy kipróbáld őket: