Játssz, és nyerj TAKOO babatakarót!

Elindult a TAKOO és a NoSalty közös játéka! Válaszolj egy kérdésre, és nyerj egyet a 3 darab, névre szóló, mintás, pihe-puha TAKOO babatakaró közül. Te is imádni fogod!

Játssz, és nyerj a TAKOO és a NoSalty közös játékán!

A játék kérdése:

  • Nevezz meg egy magyar hírességet azok közül, akiknek van már TAKOO takarójuk!

A helyes választ küldd el ajatek@nosalty.huemail-címre 2012. december 5-én éjfélig! Sorsolás 2012. december 6-án! Az email elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

TAKOO – már hetedik éve

Amikor az első, névre szóló polár babatakarót fiam születésekor megkaptuk, még nem is sejtettük, hogy pár hét múlva már egy lépést sem tudunk nélküle tenni. Rögtön varrni kellett egyet a testvérének is, és azóta a takarók velünk élnek. És egyszercsak felvillant az a bizonyos üzleti lehetőség, mivel rengetegen kérdezték, hogy hol vettük a takarót:elsőként Magyarországon beindítottuka névre szóló babatakarók gyártását. A névadás sem okozott gondot, gyermekeink után mi is régóta így hívjuk a takarókat: TAKOO (takó).

A TAKOO titka

A vállalkozás indulásakor még nem is sejtettük, hogy ilyen sok munka és ilyen nagy siker lesz. Több ezer darab eladása után sokan kérdezik tőlünk, hogy mi a TAKOO titka? Ilyenkor csak arra gondolok, amit családunk legidősebb dédije javasolt az induláskor: a minőségből soha ne engedjetek! És nem is engedtünk. Változatlanul extra minőségű alapanyaggal és varrási technikával dolgozunk. Ezenkívül folyamatosan bővítjük a kínálatot, a takarókon kívül párnát, falvédőt, lábzsákot, tornazsákot, ruhás és sapkát is lehet nálunk kapni. De a sláger természetesen még mindig a névre szóló takaró, ami főleg a karácsonyi szezonban népszerű. A takarók egyenként, névre szólóan készülnek, így nem is tudják, és nem is akarják felvenni a versenyt a tömegszalagon gyártott termékekkel.

Ideális karácsonyi ajándék minden korosztálynak

Rengeteg takarót gyártunk kisbabáknak, gyerekeknek, sőt sok-sokfelnőtt megrendelőnk is van már, akik főleg nászajándékba kapják a takarókat. Nagymamák és nagypapák is lelkes TAKOO takaróhasználók már, ötletes ajándék ezunokáktól, gyerekektől. Karácsonyra például sokan ezzel ajándékozzák meg nemcsak gyerekeiket, hanem felnőtt szeretteiket is.

TAKOO-tulajdonosaink között vannak már olyan híres mamák babáiis, mint Liptai Klaudia, Marsi Anikó, Bombera Krisztina, D. Tóth Kriszta, Csisztu Zsuzsa, Szulák Andrea, Jakupcsek Gabriella.

TAKOO takarókról még több információt itt találsz >>

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek