Nyerj névre szóló takarót gyereknapra! (x)

Elindult a Takoo és a NoSalty közös, gyereknapi játéka! Válaszolj egy kérdésre május 24-éig és nyerj egyet a 3 darab, névre szóló, mintás, pihe-puha Takoo babatakaró közül.Te is imádni fogod!

Játssz és nyerj a Takoo és a NoSalty közös, gyereknapi játékán!

A helyes választ küldd el ajatek@nosalty.huemail-címre! Sorsolás május 25-én!

A játék kérdése:

  • Hány fokon lehet mosni a Takoo takarókat?

Az e-mail elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

Takoo – a pihe-puha takaró

Sok-sok munkával és örömteli pillanattal a hátunk mögött vagyunk túl az 5000. takaró gyártásán. A vállalkozás indulásakor még nem is sejtettük, hogy ilyen nagy sikere lesz takaróinknak. Sokan kérdezik, hogy mi a Takoo titka. Ilyenkor csak arra gondolok, amit családunk legidősebb dédije javasolt az induláskor: a minőségből soha ne engedjetek! És nem is engedtünk. Változatlanul extra minőségű alapanyaggal és varrási technikával dolgozunk.

Hogyan lett a Takoo?

Amikor az első, névre szóló polár babatakarót fiam születésekor megkaptuk, még nem is sejtettük, hogy pár hét múlva már egy lépést sem tudunk nélküle tenni. Rögtön varrni kellett egyet a testvérének is, és azóta a takarók velünk élnek. Visszük őket a parkba, a játszótérre, nyaralásra. Mivel rengetegen kérdezték, hogy hol vettük a takarót:elsőként Magyarországon beindítottuka névre szóló babatakarók gyártását. A névadás sem okozott gondot, gyermekeink után már régóta így hívjuk a takarókat: Takoo (takó).

Nem csak a babának, a nagymamának és a nagypapának is

Rengeteg takarót gyártunk kisbabáknak, gyerekeknek, sőt sok-sokfelnőtt megrendelőnk is van már, akik főleg nászajándékba kapják a takarókat. Nagymamák és nagypapák is lelkes Takoo-takaróhasználók már, ötletes ajándék ezunokáktól, gyerekektől.

A takarók egyenként, névre szólóan készülnek, így nem is tudják, és nem is akarják felvenni a versenyt a tömegszalagon gyártott termékekkel. Kellemesen melegek télen (pl. babakocsiban kiválóan használhatóak), ugyanakkor tavasztól őszig megfelelőek akár alváshoz is és 40 fokon biztonsággal moshatók.

Takoo-tulajdonosaink között vannak már olyan neves mamák babáiis, mint Liptai Klaudia, Marsi Anikó, Bombera Krisztina, D. Tóth Kriszta, Csisztu Zsuzsa, Szulák Andrea, Jakupcsek Gabriella.

Takoo a Facebookon >>

Hozzászólások (3)

Törölt felhasználó

A Takko takarókat 40 fokon lehet mosni!

Törölt felhasználó

Fagyi játékunk nyertesei<a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-tu-nhien.html" rel="dofollow">:</a> Hummel gközelebb is gratulálunk Nekik! Játsszatok legközelebb is velünk! Hamarosan újabb játékot indítunk! velünk! Hamarosan újabb játékot indítunk! Péter<a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-an-toan-o-dau.html" rel="dofollow">,</a> Kr?hnung Helga, Kitti Sz??ová, gratulálunk Nekik! Játsszatok legközelebb is velünk <a href="http://www.datrang.net/dia-chi-tam-trang-toan-than-uy-tin.html" rel="dofollow">.</a> Hamarosan újabb játékot indítunk! gratulálunk <a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-khong-bat-nang.html" rel="dofollow">.</a> Nekik! Játsszatok legközelebb is velünk! Hamarosan újabb játékot indítunk! elebb is gratulálunk <a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-o-tham-my-vien.html" rel="dofollow">.</a> Nekik! Játsszatok legközelebb is velünk! Hamarosan újabb játékot indítunk! velünk! Hamarosan <a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-nhanh.html" rel="dofollow">?</a> újabb játékot indítunk! Péter, Kr?hnung Helga, Kitti Sz?? <a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-o-sai-gon.html" rel="dofollow">.</a>

Törölt felhasználó

A takarók egyenként, névre <a href="http://giamcantanmo.com/giam-can-an-toan-khoa-hoc.html" rel="dofollow">.</a> szólóan készülnek, így nem is tudják, és nem is akarják felvenni a versenyt <a href="http://giamcantanmo.com/giai-phap-giam-can-an-toan.html" rel="dofollow">.</a> a tömegszalagon gyártott termékekkel. Kellemesen melegek télen (pl. babakocsiban kiválóan használhatóak), ugyanakkor tavasztól ?szig megfelel?ek akár <a href="http://giamcantanmo.com/lam-sao-de-giam-can-an-toan.html" rel="dofollow">:</a> alváshoz is és 40 fokon biztonsággal moshatók<a href="http://giamcantanmo.com/giam-can-an-toan-tai-tphcm.html" rel="dofollow">.</a> Takoo-tulajdonosaink között vannak már olyan neves mamák babái is, mint Liptai Klaudia, Marsi Anikó, Bombera Krisztina, D. Tóth Kriszta, Csisztu Zsuzsa, Szulák Andrea, Jakupcsek Gabriella<a href="http://giamcantanmo.com/giam-can-an-toan-sau-khi-sinh.html" rel="dofollow">.</a> <a href="http://giamcantanmo.com/giam-can-nhanh-de-lam-co-dau.html" rel="dofollow">.</a><a href="http://giamcantanmo.com/giam-can-nhanh-danh-cho-nam.html" rel="dofollow">.</a>

Címlapról ajánljuk

További cikkek