Nyerj névre szóló takarót gyereknapra! (x)

Elindult a Takoo és a NoSalty közös, gyereknapi játéka! Válaszolj egy kérdésre május 24-éig és nyerj egyet a 3 darab, névre szóló, mintás, pihe-puha Takoo babatakaró közül.Te is imádni fogod!

Játssz és nyerj a Takoo és a NoSalty közös, gyereknapi játékán!

A helyes választ küldd el ajatek@nosalty.huemail-címre! Sorsolás május 25-én!

A játék kérdése:

  • Hány fokon lehet mosni a Takoo takarókat?

Az e-mail elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

Takoo – a pihe-puha takaró

Sok-sok munkával és örömteli pillanattal a hátunk mögött vagyunk túl az 5000. takaró gyártásán. A vállalkozás indulásakor még nem is sejtettük, hogy ilyen nagy sikere lesz takaróinknak. Sokan kérdezik, hogy mi a Takoo titka. Ilyenkor csak arra gondolok, amit családunk legidősebb dédije javasolt az induláskor: a minőségből soha ne engedjetek! És nem is engedtünk. Változatlanul extra minőségű alapanyaggal és varrási technikával dolgozunk.

Hogyan lett a Takoo?

Amikor az első, névre szóló polár babatakarót fiam születésekor megkaptuk, még nem is sejtettük, hogy pár hét múlva már egy lépést sem tudunk nélküle tenni. Rögtön varrni kellett egyet a testvérének is, és azóta a takarók velünk élnek. Visszük őket a parkba, a játszótérre, nyaralásra. Mivel rengetegen kérdezték, hogy hol vettük a takarót:elsőként Magyarországon beindítottuka névre szóló babatakarók gyártását. A névadás sem okozott gondot, gyermekeink után már régóta így hívjuk a takarókat: Takoo (takó).

Nem csak a babának, a nagymamának és a nagypapának is

Rengeteg takarót gyártunk kisbabáknak, gyerekeknek, sőt sok-sokfelnőtt megrendelőnk is van már, akik főleg nászajándékba kapják a takarókat. Nagymamák és nagypapák is lelkes Takoo-takaróhasználók már, ötletes ajándék ezunokáktól, gyerekektől.

A takarók egyenként, névre szólóan készülnek, így nem is tudják, és nem is akarják felvenni a versenyt a tömegszalagon gyártott termékekkel. Kellemesen melegek télen (pl. babakocsiban kiválóan használhatóak), ugyanakkor tavasztól őszig megfelelőek akár alváshoz is és 40 fokon biztonsággal moshatók.

Takoo-tulajdonosaink között vannak már olyan neves mamák babáiis, mint Liptai Klaudia, Marsi Anikó, Bombera Krisztina, D. Tóth Kriszta, Csisztu Zsuzsa, Szulák Andrea, Jakupcsek Gabriella.

Takoo a Facebookon >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

31 étel, amit idén decemberben mindenképp tegyél az (ünnepi) asztalra

Ismét eltelt egy év, eszméletlen, de így van: nem voltunk restek most sem, összeszedtük nektek a legszebb, legünnepibb, legdecemberibb receptjeinket adventre, karácsonyra, szilveszterre és újvére, hogy ne maradjatok inspiráció nélkül. A klasszikus, házias, családi fogások mellett előkerülhet egy-egy újító ötlet is. Segítünk!