Nyerj névre szóló takarót gyereknapra! (x)

Elindult a Takoo és a NoSalty közös, gyereknapi játéka! Válaszolj egy kérdésre május 24-éig és nyerj egyet a 3 darab, névre szóló, mintás, pihe-puha Takoo babatakaró közül.Te is imádni fogod!

Játssz és nyerj a Takoo és a NoSalty közös, gyereknapi játékán!

A helyes választ küldd el ajatek@nosalty.huemail-címre! Sorsolás május 25-én!

A játék kérdése:

  • Hány fokon lehet mosni a Takoo takarókat?

Az e-mail elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

Takoo – a pihe-puha takaró

Sok-sok munkával és örömteli pillanattal a hátunk mögött vagyunk túl az 5000. takaró gyártásán. A vállalkozás indulásakor még nem is sejtettük, hogy ilyen nagy sikere lesz takaróinknak. Sokan kérdezik, hogy mi a Takoo titka. Ilyenkor csak arra gondolok, amit családunk legidősebb dédije javasolt az induláskor: a minőségből soha ne engedjetek! És nem is engedtünk. Változatlanul extra minőségű alapanyaggal és varrási technikával dolgozunk.

Hogyan lett a Takoo?

Amikor az első, névre szóló polár babatakarót fiam születésekor megkaptuk, még nem is sejtettük, hogy pár hét múlva már egy lépést sem tudunk nélküle tenni. Rögtön varrni kellett egyet a testvérének is, és azóta a takarók velünk élnek. Visszük őket a parkba, a játszótérre, nyaralásra. Mivel rengetegen kérdezték, hogy hol vettük a takarót:elsőként Magyarországon beindítottuka névre szóló babatakarók gyártását. A névadás sem okozott gondot, gyermekeink után már régóta így hívjuk a takarókat: Takoo (takó).

Nem csak a babának, a nagymamának és a nagypapának is

Rengeteg takarót gyártunk kisbabáknak, gyerekeknek, sőt sok-sokfelnőtt megrendelőnk is van már, akik főleg nászajándékba kapják a takarókat. Nagymamák és nagypapák is lelkes Takoo-takaróhasználók már, ötletes ajándék ezunokáktól, gyerekektől.

A takarók egyenként, névre szólóan készülnek, így nem is tudják, és nem is akarják felvenni a versenyt a tömegszalagon gyártott termékekkel. Kellemesen melegek télen (pl. babakocsiban kiválóan használhatóak), ugyanakkor tavasztól őszig megfelelőek akár alváshoz is és 40 fokon biztonsággal moshatók.

Takoo-tulajdonosaink között vannak már olyan neves mamák babáiis, mint Liptai Klaudia, Marsi Anikó, Bombera Krisztina, D. Tóth Kriszta, Csisztu Zsuzsa, Szulák Andrea, Jakupcsek Gabriella.

Takoo a Facebookon >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek