Játssz és nyerj Müzlee dobozt!

A müzli és az egészséges táplálkozás fogalma elválaszthatatlanok egymástól. Ezt ma már szinte mindenki tudja, de bizony kevesen élnek vele. Játssz és nyerj müzlit!

A müzli fogyasztása nemcsak emésztésünket, de általános kondíciónk megőrzését és mindennapos vitaminszükségletünk fedezését is segíti, mindemellett még finom is lehet. Hogy miképpen? Ha magunk állítjuk össze azokból az összetevőkből, amelyeket egyébként is szívesen fogyasztunk.

Müzlit házilag

Minderre a közelmúltig nem volt olyan lehetőség, mint amilyet a jó féléve indított magyar vállalkozás, a Müzlee Mánia Kft. teremtett. "Müzlee" márkanévvel bevezetett szolgáltatása lehetővé teszi, hogy online mindenki olyan müzlit keverjen, rendeljen magának, amilyet csak szeret.

50 féle finom müzli hozzávalóból pár perc alatt összeállíthatod a saját ízlésednek megfelelő müzlit, mert ez: "Müzlee - úgy kevered, ahogy szereted".

Állítsd össze saját müzli-kreációdat

Csatlakozz a Müzlee Facebook oldalához

Játssz és nyerj!

Szeretnéd megnyerni a 10 db Müzlee doboz egyikét? Nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolnod kérdésünkre 2013. szeptember 15-éig éjfélig. Sorsolás: 2013. szeptember 16-án! A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez a Müzlee Facebook oldalán találsz segítséget

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Édes apróságok húsvétra

Csokitojás helyett valami kézzel készített, sütött, gyúrt kis kedvességet adnál a locsolóknak? Segítünk, jöjjenek a legkedvesebb édes apróságok húsvétra!