Játssz, és nyerj MIXTEA teákat!

A teázás több mint szomjoltás, egyszerre szertartás és pihentető élmény. Egy csésze fenséges tea mellett minden gondodról megfeledkezhetsz, lehet ennél élvezetés bármi?

Játssz, és nyerj!

Igen, ha a teázáshoz praktikus csomagolású, kiváló minőségű, szálas teafűvel „töltött" filtereket öntesz nyakon forró vízzel! Pontosan ilyenek a MIXTEA kiváló teakülönlegességei, amelyekkel most nyerhetsz is! Ha helyes megfejtést küldesz a kérdésünkre, és a sorsolásunkon neked kedvez a szerencse, az 5 nyertes egyike lehetsz, akik egy-egy 7000 Ft értékű MIXTEA ajándékcsomaggal lehetnek gazdagabbak!

A játék kérdése:

Hányféle ízben kaphatók a MIXTEA teái?

A kérdés megválaszolásához a MIXTEA Facebook-oldalán találsz segítséget! A helyes választ küldd el ajatek@nosalty.hue-mail-címre 2013. február 26-án éjfélig! Sorsolás 2013. február 27-én! Az e-mail elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

Egy kis segítség a játék megfejtéséhez! >>

Íme, a MIXTEA!

A cég sikere az Édes élet termékcsalád megszületésével kezdődött, amely a reggelik és forró italok mellé tökéletesen illő, praktikusan kezelhető mézekből és citromlevekből állt. Majd elkészült a MIXTEA-kollekció, amely elnyerte a Nemzeti Innovációs Hivatal különdíját a Hungaropack csomagolási versenyen.

A MIXTEA azonban nemcsak a praktikus csomagolása miatt lett közkedvelt, hanem az egyadagos tasakokban rejlő aranyló, valódi, szálas teafűnek köszönhetően. A MIXTEÁK zamata ízesítés nélkül is kellemes, de ízlés szerint cukorral, mézzel vagy citrommal feldobva még mennyeibb. (x)

Ismerkedj meg a MIXTEÁKKAL! >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek