Játssz és nyerj a Família tésztával!

Szereted a fenséges tésztaételeket? A Famíliatészta nagyszerű nyereményjátékán most 3 szerencsés nyertes 1-1, 10.000 Ft értékű tésztacsomaggal lehet gazdagabb.

Játssz és nyerj!

Ha szeretnéd megnyerni a 3 darab, 10.000 Ft értékű tésztacsomag egyikét a Famíliatésztától, nem kell mást tenned, mint válaszolni egy kérdésre, a helyes megfejtést pedig elküldeni a jatek@nosalty.hu e-mail-címre 2013. március 24-én éjfélig. Sorsolás: 2013. március 25-én! Az e-mail elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék kérdése

Hány kilogramm kell a Família Fodros nagykocka tészta kerti javakkal pirítva Tupperware módra recept elkészítéséhez? A választ a Famíliatészta Facebook-oldalán könnyen megtalálod!

A: 0,4 kg B: 0,5 kg C: 0,7 kg D: 0,8 kg

Együtt a Família tészta és a Tupperware

Nagyszabású együttműködési megállapodást kötött az év elején a mezőberényi Famíliatészta Kft. és az egyik legjelentősebb, minőségi edényeket és konyhai felszereléseket forgalmazó cég, a Tupperware.

A két cég közös munkájának eredményeként 2013-ban a mezőberényi vállalkozás biztosítja majd a Tupperware rendezvényeihez a minőségi alapanyagokat. A Famíliatészta Kft. termékei csomagolásán is jelzi, hogy partnere a Tupperware, így a legszélesebb vásárlóréteg értesülhet majd a szakmai együttműködésről.

A Famíliatészta Kft. emellett egyéb módon is kedveskedik vevőinek. Kifejezetten Tupperware módra elkészített ételekhez adnak útmutatást Prohászka Béla olimpiai aranyérmes, Venesz-díjas mesterszakács receptjei, amelyek közül az elsőt, a Fodros nagykocka címkéjén januártól olvashatják a vásárlók. (x)

A Família tésztával itt ismerkedhetsz meg! >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?