Játssz és nyerj Dr.Kelennel!

Ismered már a Dr.Kelen termékeket? Nem használtad még, de kipróbálnád? Bárhogy is van, most mindenképpen érdemes játszanod az 5 darab 5500 Ft értékű nyereménycsomagért!

Játssz és nyerj!

Ha helyes megfejtést küldesz kérdésünkre, és neked kedvez a szerencse, az 5 nyertes egyike lehetsz, akik egy-egy 5500 Ft értékű Dr.Kelen termékcsomaggal lehetnek gazdagabbak valamint további 20 szerencsés 20%-os kedvezménykupont kap.

A játék kérdése

  • Melyik régóta bevált "patikaszer" a legtöbb Luna termék alapkomponense?

A kérdés megválaszolásához a Dr.Kelen Facebook-oldalán találsz segítséget! A helyes választ küldd el ajatek@nosalty.hue-mailcímre 2013. március 31-én éjfélig! Sorsolás 2013. április 1-jén! Az e-mail elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A Dr. Kelen több, mint kozmetikum!

A finom falatok mellett is maradj fitt és karcsú a Dr.Kelennel! A Fitness alakformálók nők és férfiak részére segítenek a nem kívánt zsírlerakódások megelőzésére és csökkentésére, cellulit kezelésére, bőrfeszesség megtartására és testkezelések kiegészítéseként. Mindezt tartósítószer, mesterséges illat és színezőanyag nélkül! Klinikai és hypoallergén vizsgálatok garantálják a készítmények hatékonyságát és minőségét.

Egészségtudatos, tartósítószermentes kozmetikumok a Dr.Kelentől. A bőrbarát összetételű termékek biológiailag aktív hatóanyagokat tartalmaznak, melyek hatását koncentrált gyógynövény-kivonatokból, illóolajokból álló úgy nevezett Herbal-System támogatja. Az eredmény már hetek múlva látható, és a finom falatok után is kisebb lesz a lelkiismeret-furdalásod! (x)

Ismerkedj meg a Dr. Kelen kozmetikumokkal! >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.