Játssz, és nyerj ajándék szakácskönyvet!

Karácsonykor a legkülönlegesebb, személyre szóló ajándékot keressük a szeretteinknek. A meglepetésnek frappánsnak kell lennie, nem elégedhetünk meg akármivel!

Mosolyogj Te a saját szakácskönyved borítóján, ahogyan a világhírű szakácsok! Az ajandekszakacskonyv.hu ezt egyszerűen lehetővé teszi most. Egy személyre szóló receptgyűjteménynél pedig nincs szebb meglepetés!

A kezdetekről – Borbély Brigitta, az ajandekszakacskonyv.hu alapítója:

A főiskolai barátnőmmelnagyon sok szép közös emlékünk van. A sok programban viszont gyakran helyet kaptak az ételek is, akár azért, mert nem bírtuk például az eredeti indiai kosztot (amiről utolsó nap derült ki, hogy olasz étterem volt), vagy akár azért, mert néhány kedvenctől, mint achipses vajas kenyér, sikerült pár kilót magunkra szedni, amit közösen próbáltunk leadni a fogyis kajákra építve és a kalóriákat számolgatva.

A felejthetetlenausztriai síelések emléke, ahol fogyott bőven a Germknödel, Kasespetzle és a Jagermaister. A kollégiumba visszaérve, vasárnap esténként élvezettel kóstolgattuk az otthonról hozott finomságokat,a Mami sajtos pogiját, stíriaiját, lakatosinasát és örökké élő mondatait, mint például „Tudom én lányok, hogy ma már más világ van, de azért, ha valaki megkéri a kezeteket, mondjatok igent”. Ezekről az ételekről nekem mindíg azok a boldog évek és a kellemes emlékek jutnak eszembe.

Szerettem volna meglepni Őt egy olyan könyvvel, amiben ezek mind benne vannak, de nagyon bonyolultnak bizonyult a megszerkesztése.Így indult az ajándékszakácskönyv.hu és érte el mai formáját.Szinte minden jeles alkalmat közös evéssel teszünk emlékezetessé, így a saját szakácskönyv minden alkalomra a legjobb ajándék! (x)

Ajándékot keresel?

A tökéletes ajándék kiválasztása sokunknak okoz gondot. Hiszen karácsonykor a legkülönlegesebb, személyre szóló ajándékot keressük a szeretteinknek. A megfelelő meglepetésnek frappánsnak és személyesnek kell lennie, nem elégedhetünk meg akármivel! Ha tanácstalan vagy, hogy mivel lepd meg szüleidet, a nagymamádat, az anyósodat, a barátnőidet vagy a kollégákat, van egy szuper ötletünk! Készíts nekik saját receptgyűjteményt!

Személyre szóló szakácskönyv

Az Ajándék Szakácskönyv honlapján összeállíthatod saját, egyedi könyvedet. A borítón Te magad vagy akár a megajándékozott mosolyoghat, az ételleírások között lévő saját fotók és megjegyzésbe írt történetek, mondatok kedves emlékeket idéznek főzés közben. Ha idő szűkében vagy, meglévő borítóink közül is választhatsz, melyet a címmel, és az első oldalon megjelenő üdvözlő szöveggel teljesen egyedivé tehetsz. Ezután már csak a kedvedre való recepteket kell kikeresned az Ajándék Szakácskönyv sokszínű gyűjteményéből, előételek, levesek, főételek és desszertek között böngészhetsz. Ha nem találod a fogadra valót, vagy a megajándékozott legjobb specialitásait, Te magad is feltöltheted ételleírásokkal a szép kötetet. A szakácskönyv végére pedig jegyzetoldalak kerülnek, hogy a boldog tulajdonos tovább bővíthesse kollekcióját!

Egyedi és praktikus

Az Ajándék Szakácskönyv kötetei pont úgy néznek ki, mint a profi könyvek. Te döntöd el hogy füzetke, keményborítós vagy spirálos kötésben rendeled meg. A könyvek A5-ös méretűek. A legrövidebb 11 oldalas szakácskönyvbe általában 11, a leghosszabb, 59 oldalas kötetbe 59 színes fotóval illusztrált recept kerül, jegyzetlapokkal kiegészítve. Ha több ételleírást vagy fotót, hosszabb vagy nagyobb receptgyűjteményt , vagy csak teljesen egyedi könyvet szeretnél, az Ajándék Szakácskönyv előzékeny munkatársai ebben is a segítségedre lesznek!

Játssz és nyerj!

Válaszolj feladványunkra, és nyerd meg a klassz Ajándék Szakácskönyvek egyikét! Írd meg, mennyibe kerül a legkedvezőbb árú könyvünk. Megfejtésedet és elérhetőségeidet 2012. november 29-ig küldd a jatek@nosalty.hu e-mail-címre! Sorsolás november 30-án!Az e-mail elküldésével minden játékos elfogadja ajátékszabályzatotés aNoSalty.hu látogatói feltételeit.

Az Ajándék Szakácskönyv honlapja >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!