Ízek és Borok várnak!

Ezt szeretjük az őszben! Ugyan zárt terekbe kényszerít minket az egyre vészesebben közeledő tél, de amíg Ízek és Borok között válogathatunk, addig ezt sem bánjuk! Hétvégi programajánlónk! (X)

Begubózás és novemberi rosszkedv ellen szól a következő programajánlatunk! Ezen a hétvégén, azaz november 23-25 között rendezik meg az Ízek és Borok kiállítást, melynek idén Gianni Annoni lesz a házigazdája. A Hungexpo 3-as kapujánál található rendezvény isteni borokat, hazai éttermek, bisztrók kínálatát, kistermelők finomságait és sok más érdekességet is tartogat!Számos pincészet képviselteti magát, a Dimenzió Borászat, a Demeter Pince, Szik-B-ora (itt volt szerencsénk a Dúzsa Pincészet isteni roséjához), a Vinoron Borház Kft, a harapnivalóról olyanok gondoskodnak, mint az Aranykaviár, a Bock Bisztró, Kashmir Indiai Étterem, Wang Mester - a szervezők most is törekedtek a nemzetközi kínálatra. A Sajtüzem Kft. és a Fuchs Tejüzem termékei manapság alig-alig beszerezhető, valódi tehén- és kecsketejből készült sajtokat kínálnak - látogatásunk alkalmával előbbinél csilis és pestós változatokat, Fuchsnál érett kecskesajtokat kóstoltunk.

A Pékszövetség is kitesz magáért házi készítésű süteményeivel, pogácsáival, őket a pavilon kellős közepén találjuk meg. A kiállítás kiemelt vendége Székelyföld, autentikus zenei programokkal és finomságokkal. A Nagyszínpadon a hétvége folyamán a Balkan Fanatik és az Alma együttes is fellép, péntek este a Kerekes Band szolgáltat zenét borokhoz és az ételekhez. A vásárlás csak a helyszínen megváltott kuponokkal lehetséges. (X)

További információért kattints az Ízek és Borok honlapjára >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

4 ötlet, hogyan tárold a karácsonyi dekorációkat konyhai eszközök segítségével

A karácsonyra való hangolódás elengedhetetlen része, hogy ünnepi dekorációval dobjuk fel a lakást. Amíg a díszítgetés fázisában vagyunk megesik, hogy a tárolódobozt kidobjuk, legyen az az eredeti csomagolása, akár az, amiben elővettük a régebbit. Ha pedig vége a karácsonyi szezonnak nincs miben elpakolni. Erre az eshetőségre megosztunk most veletek 4 ötletet, ráadásul nem kell messzire menni, mert mindent megtalálsz a konyhádban, hogy hogyan tárold a karácsonyi dekort!

Balogh Lilla

Ehető ajándékok karácsonyra

Gongolkodjatok idén ehető ajándékban karácsonyra! Legyen szó bármilyen édes házi apróságról a gumicukortól a lekvárig, biztos, hogy örülni fognak az ajándékozottak!

Nosalty

További cikkek