Ízek és Borok várnak!

Ezt szeretjük az őszben! Ugyan zárt terekbe kényszerít minket az egyre vészesebben közeledő tél, de amíg Ízek és Borok között válogathatunk, addig ezt sem bánjuk! Hétvégi programajánlónk! (X)

Begubózás és novemberi rosszkedv ellen szól a következő programajánlatunk! Ezen a hétvégén, azaz november 23-25 között rendezik meg az Ízek és Borok kiállítást, melynek idén Gianni Annoni lesz a házigazdája. A Hungexpo 3-as kapujánál található rendezvény isteni borokat, hazai éttermek, bisztrók kínálatát, kistermelők finomságait és sok más érdekességet is tartogat!Számos pincészet képviselteti magát, a Dimenzió Borászat, a Demeter Pince, Szik-B-ora (itt volt szerencsénk a Dúzsa Pincészet isteni roséjához), a Vinoron Borház Kft, a harapnivalóról olyanok gondoskodnak, mint az Aranykaviár, a Bock Bisztró, Kashmir Indiai Étterem, Wang Mester - a szervezők most is törekedtek a nemzetközi kínálatra. A Sajtüzem Kft. és a Fuchs Tejüzem termékei manapság alig-alig beszerezhető, valódi tehén- és kecsketejből készült sajtokat kínálnak - látogatásunk alkalmával előbbinél csilis és pestós változatokat, Fuchsnál érett kecskesajtokat kóstoltunk.

A Pékszövetség is kitesz magáért házi készítésű süteményeivel, pogácsáival, őket a pavilon kellős közepén találjuk meg. A kiállítás kiemelt vendége Székelyföld, autentikus zenei programokkal és finomságokkal. A Nagyszínpadon a hétvége folyamán a Balkan Fanatik és az Alma együttes is fellép, péntek este a Kerekes Band szolgáltat zenét borokhoz és az ételekhez. A vásárlás csak a helyszínen megváltott kuponokkal lehetséges. (X)

További információért kattints az Ízek és Borok honlapjára >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek