Itt van a sajtok hercegnője: egy habzóborral és málnával feldobott, RÓZSASZÍN csoda

Az angol Great British Cheese megalkotta a habzóborral és málnával ízesített sajtot, ami RÓZSASZÍNŰ!

A Great British Cheese tudja, mitől döglik a légy. Legújabb, Wensleydale típusú sajtját habzóborral és málnával tette különlegessé. Ez a yorkshire-i sajtfaja amúgy is nagyon jól illik az édes ízekhez - sokan úgy tartják, az almáspite olyan Wensleydale nélkül, mint a csók ölelés nélkül. A sajtfajta tipikus kísérője az áfonya, de valószínűleg a málna enyhe savassága is nagyon fel tudja dobni ezt a sűrű, krémes sajtot.

A pink sajt külső, sötétebb rétege a sajtot védő viasz

A cég többek között gyárt chilis-lime-os és sörös-mustáros cheddart is, de megtalálható a kínálatában olyan cheddar is, amiben tejkaramella-darabok, datolya és mazsola is van.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

10 fenntartható élelmiszer a jövőből - Jelentés a holland designseregszemléről

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...