Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így segíts a gyerekeknek az ételeken keresztül!

Látogass el egy megjelölt étterembe a Gyermekek Világnapja alkalmából indult gasztro projekt keretein belül még novemberben az UNICEF szervezésében.  

Az UNICEF szervezésében novemberben remek gasztrokezdeményezés jött létre. A Gyermekek Világnapja alkalmából indult Gasztro Projekthez csatlakozó éttermek egyikében egyél egy jót és ezzel segíts a rászoruló gyerekeken a Gyermekjogi Egyezmény aláírásának 30. évfordulója alkalmából! A szervezők a résztvevőkkel közösen abban hisznek, hogy a földkerekség minden gyerekének joga van a biztonsághoz, tiszta ivóvízhez, élelmiszerhez, orvosi ellátáshoz, az egyszeri és megismételhetetlen gyerekkorhoz. Joguk van ahhoz is, hogy információt kapjanak az életüket érintő fontos kérdésekről, elmondhassák a véleményüket, a felnőttek pedig figyeljenek rájuk.

A gasztroprojektben szereplő éttermek listáját ITT találod!

A projekt keretében november 20-án az Akvárium Klubban tartják meg a Gyermekek Világnapja névre keresztelt egész napos ingyenes eseményt, ahol beszélgetések, neves szakértők, a gyerekek ügye mellett elkötelezett sztárok, játszósarok, expo és közösségi programok várnak minden érdeklődőt. Olyan fontos témák kerülnek többek között terítékre, mint az anyaság és a munka kapcsolata, a gyermekkori traumák, a pozitív szülőség, a környezetvédelem, a gyermekjogok és az élménypedagógiai módszerek. A látogatók szakértőktől tudhatják meg, miként védekezhetnek a gyerekeket érintő online bántalmazás ellen, hogyan érintheti a válás a gyerekeket, mire való az állatterápia és mi a jó gyerekkönyvek titka. A programok 10 órától 17 óráig tartanak. 

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit ITT tehettek meg. Az programsorozat friss híreiről pedig a Facebook-esemény oldalán tájékozódhatsz.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!