Így néz ki a férfi, aki 37 éve margherita pizzát vacsorázik

Oké, biztosan te is szereted a pizzát, de azért annyira nem, hogy 37 éven át minden este ezt edd, ugye? Létezik a Földön egy férfi, aki viszont annyira elvetemült rajongó, hogy minden egyes alkalommal pizzát vacsorázik, a legmeglepőbb pedig, hogy még a feltéteket sem variálja. Csakis a margherita jöhet nála szóba!

Mike Roman 37 éve minden egyes nap pizzát vacsorázik, így tehát már minimum 13 505 pizzát megevett életében, ami egészen elképesztő. De hogy mégis mikor és hogyan kezdődött ez az őrült pizzarajongás Romannál?

Saját elmondása szerint kiskorában nagyon válogatós volt, édesanyja pedig 4 éves korában megunta a dolgot, és megengedte neki, hogy pizzát vacsorázzon. Azóta Roman nem tud lemondani erről az ételről, és 37 évvel később is ugyanannyira szereti, mint mikor először evett Margheritát: „Minden alkalommal ugyanolyan ámulatba ejt, mint előző nap” – mondta egy műsorban. Roman azt is hozzátette, hogy egyáltalán nem tartja egészségtelennek a pizzaevést, hiszen a táplálkozási piramis több lépcsőjét is tartalmazza ez az étel.

Egyébként Roman nemcsak vacsorára eszik pizzát, előfordul ugyanis, hogy néha ebédre is befal egyet. Persze a déli evésnél is van egy hagyománya: ilyenkor mindig elfogyaszt egy mogyoróvajas szendvicset is. Tény, hogy ahhoz képest, hogy miket eszik, nincs is különösebben elhízva, de életmódját senkinek nem ajánljuk. Semmiképp.

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Címlapfotó: Getty

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...