Így fogytak az isteni dívák!

A szépségideálok változnak, de a leghíresebb hollywoodi sztárok ma is bombanőnek számítanak. Kíváncsi vagy Marilyn Monroe vagy Greta Garbo titkára? Íme!

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe, a konyhatündér

Gondoltad volna, hogy egy igazi szupersztár a sütés-főzés megszállottja? Marilyn Monroe az volt! A szőke ciklon, amikor csak tehette, magának készítette az ételeit, ahogy ma mondanánk, tudatos fogyasztó volt, fogyókúrájának egyik legfontosabb pillére volt, hogy tudja, mi van a tányérján. A Shape.com cikke szerint Marilyn olasz származású egykori férje, Joe DiMaggio kedvére az itáliai fogásokat részesítette előnyben, az álompár asztalán házilag készített tészták, kenyerek, fűszeres húsok szerepeltek legtöbbször, házon kívül pedig kaviárt, rákot, koktélparadicsomot és krémfehér-sajtokat fogyasztott legszívesebben.

Itáliai fogások

Isteni itáliai recepteket itt találsz

Greta Garbo

Greta Garbo, a vega

Mai napig is megoszlanak arról a vélemények, hogy a vegetáriánusok karcsúbbak, egészségesebbek-e, mint húsevő társaik. Mindenesetre a gyönyörű Greta Garbo a húsmentes étrendre szavazott, és vega életmódjának tulajdonította, hogy olyan vékony, mint egy nádszál. Étrendjében napi ötszöri falatozás szerepelt, ezek közül a könnyű tízórai és uzsonna sem maradhatott el. A díva azonban nem bízta a véletlenre és a vegaságra az alakformálást, megszállottan edzett nap mint nap, amellett, hogy szigorúan odafigyelt az étkezésére is.

Variációk vegetáriánusoknak

Marlene Dietrich

Marlene Dietrich, a fitnesslady

Nem, nem Jane Fonda volt az első színésznő, aki a saját hírnevét használta a testmozgás népszerűsítésére a nők körében! Marlene Dietrich, a berlini világsztár számára legalább olyan fontos volt a sport szeretete, mint a megszerettetése. A díva minden nap saját edzőtermében tréningezett, és jól megtervezett étrend alapján falatozott. Szívesen fogyasztott például kenyeret, hogy a szénhidrát feltöltse energiával a mozgáshoz, és fehérjékben gazdag tejtermékeket, hogy az izmai szépen fejlődjenek az edzés hatására.

Remek kenyerek következnek

Grillezz az álomalakért!

A diéta lehet rövid távú, de ha komplett életmódváltásra törekszünk, így lesz igazán hatásos a végeredmény. Amellett, hogy sokat javít alakunkon a sport és a diéta – illetve a tudatos táplálkozás –, sokkal energikusabbá is tesz minket.

Címlapról ajánljuk

További cikkek