hozzászólások (1)

leírás

A rákhús nagyon egészséges, sok fehérjét és koleszterint csökkentő zsírsavat tartalmaz. A koktélrák a legkisebb ollónélküli rák. Érdemes tisztítva vásárolni, mert nehéz és munkaigényes apró páncéljából kihámozni a rákhúst. Ha szürkés színű a vásárolt koktélrák, azt jelenti, hogy nyers, ha rózsaszínes, akkor előfőzöttet vettünk.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Frissen két napig marad fogyasztható a hűtőszekrényben tartva. A fagyasztott két hónapig áll el.

Koktélrák alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (1)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!