hozzászólások

leírás

Kicsi, piros (vagy sárga), ízletes termésű paradicsomfajta. Méretéből adódóan felhasználása eltér a normál paradicsométól. Koktélparadicsomból nem készül lecsó, paradicsomszósz, inkább salátákban, tésztákhoz, és köretként használjuk, vagy magában fogyasztjuk (még szeletelni sem kell, egészben bekaphatjuk).

mikor vegyem

Nyáron.

hogyan tároljam

Lehetőleg hűvös helyen (esetleg szobahőmérsékleten) tároljuk, ugyanis a hűtőben tartva sokat veszít aromájából.

Koktélparadicsom alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!