Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így etessük meg egy kisgyerekkel/kutyával az utált zöldséget!

Ha van a háznál baba, kisgyerek vagy esetleg kutya, aki enyhén szólva is hadilábon áll a zöldségekkel, az édességért viszont él-hal, ezt a trükköt vesd be!

A nemesen egyszerű trükk, amitől a bánatos szemű, naiv pitbull úgy termeli be gyanútlanul a zöldséget, hogy gyakorlatilag fogalma sincs róla. És az a tippünk, hogy kisgyerekkel is simán működhet a dolog.

1. Vedd rá az alanyt, hogy megkívánja, amit eszel – ez lehet fánk, muffin, süti, pizza, bármi. Minél jobban szereti, annál sikeresebb lehet a művelet.

Receptjánló:

2. Közelítsd a szájához, amíg ki nem tátja, megbabonázott, kocsányon lógó szemekkel.

3. A legutolsó pillanatban, amikor már tényleg harapásra kerülne a sor, cseréld ki a falatot, és helyettesítsd be a szükséges zöldséggel, brokkolival, répával, zellerrel.

KÉSZ!

És így néz ki mindez élőben:

Kipróbáljátok? :)

...ezeket is nézd meg!

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

libaláb
libaláb Thu, 2018-03-15 19:43

Viccnek jó volt, jót nevettem. :)
De ha megkívántatnám a kutyámmal, amiből eszem, majd a szájába dugnék egy falatot (még ha közben kicserélem is zöldségre) azzal csak azt érném el, hogy évek múlva is koldulna, ahányszor falatozni lát. A kutya nevelésében is a következetesség számít, nem várhatom el tőle, hogy ne nyáladzon az asztal mellett, ha néha adok neki valamit onnan.