Szuper trükk egy citrommal és egy fogpiszkálóval

Tegye fel a kezét, akinek még sosem okozott gondot, hogy megkezdett egy citromot egyetlen szeletért, aztán dobhatta ki 2 nap múlva a maradékot? Ennek vége!

Innál egy teát, lekanyarítasz magadnak egy gerezd citromot, majd két nap múlva azt veszed észre szomorúan, hogy a maradék (azaz a citrom nagyobb része) mehet a kukába, mert kiszáradt, megposhadt? Mivel amúgy sem olcsó, és eleve utálunk ételt kidobni, nem jó ez így. Igaz? Ugyanez pepitában igaz egy kígyóuborkára is. VAN MEGOLDÁS! Ráadásul semmit se kell venned hozzá, csak önmagával visszatakargatnod őket. Méghozzá az elsőre levágott kis kalapkával. Ezt kell odatűzni egy fogpiszkálóval! Jaj de jó! Nézzétek:

Ugye, hogy egy gonddal kevesebb?

Kígyóubis receptek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!