Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így állt bosszút egy fasírttal a meleg tini, akit kitagadott az anyukája

Egészen elképesztő bosszút eszelt ki a tini, amiért az édesanyja nem állt ki mellette. A titkos fasírt receptjét ugyanis ország világ elé tárta. 

Mindannyiunk anyukájának vagy nagyijának vannak olyan fogásai, amiknek a pontos receptjét csak ők ismerik, de mindenkit lenyűgöznek, akárhányszor csak mesteri étekként a családi asztalra kerülnek. Máskor generációról generációra öröklődik a tudás, amit nem adnak ki a famíliák, kizárólag a családtagoknak.

Egy ilyen kedves tradícióból lett botrány, amikor egy fiú megosztotta a történetét az interneten. Vagyis előtte a szupertitkos és fenséges fasírt receptjét tette mindenki számára elérhetővé, ami az édesanyja sok éves munkájának tökéletes fejlesztése. A történtekre azonban jó oka volt, az anyuka ugyanis rettenetesen bánt a fiával, mindössze azért, mert megtudta, gyermeke homoszexuális. 

A „bosszúfasírtként” elhíresült történetről a fiú megosztotta a háttértörténetet, hogy mindenki megértse, miért adta ki ezt az édesanyja számára oly fontos receptet.

Gyerekként ez volt számára a világ legfinomabb étele, teljesen odavolt a mamaféle verzióért, másét nem is szerette. Az anyukája biztosította róla, hogy ha elég idős lesz, megtanítja majd neki, mitől olyan különleges, amire egészen 19 éves koráig kellett várnia. Ekkor biztosította anyukáját, a recept összetevői mindenki előtt titokban maradnak majd. 

A történet viszont szomorú fordulatot vett, ugyanis amikor a fiú felfedte szexuális beállítottságát édesanyja előtt, nem talált megértésre. A nő teljesen kiborult, és ellökte magától saját gyermekét. A fiú elkeseredettségében úgy döntött, feltárja a titkos receptet a nyilvánosság előtt, 'a bosszú hidegen tálalva a legjobb' jeligére.

Egyébként nem mindenki ájult el a recepttől, mikor elkészítették a híres neves fasírtot. Sokan épp azért vágtak bele, mert így akartak kiállni a fiú mellett, de nem igazán nyerte el a tetszésüket. De persze az is lehet, hogy csak szolidaritásból mondták, hogy nem nagy szám a mama fasírtja. 

Ezeket olvastad már?


via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!