Húsmentes levesek, ha belevágtál a vegán januárba

Vegetáriánus leveseket gyűjtöttünk össze nektek, ha ti is belevágtatok a húsmentes januárba.

A húsmentes leveseket imádjuk, hiszen nem nehezítenek el annyira, mégis számos színes, vitaminban gazdag alapanyag alkotja őket. Gomba, karalábé, tofu, borsó, kelkáposzta, finomabbnál finomabb összetevők, melyekre bátran építhetünk húsmentes leveseket.

  1. 1.

    Klasszikus magyaros gombaleves vajgaluskával

  2. 2.

    Tejfölös karalábéleves zöldségekkel és vajgaluskával

  3. 3.

    Currys kókuszleves tésztával, sült zöldségekkel

  4. 4.

    Tönkölybúzaleves

  5. 5.

    Gyömbéres-fokhagymás erőleves buggyantott tojással

  6. 6.

    Thai tofuleves

  7. 7.

    A legegyszerűbb borsóleves óriásnokedlivel

  8. 8.

    Vegán kelkáposztaleves

  9. 9.

    Toszkán kelkáposztaleves

  10. 10.

    Vegyes zöldséges borsóleves, habkönnyű grízgaluskával

Még több vegetáriánius leves itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Citromos és narancsos fánkcsigák

Arancini i limoncini di carnevale, így hívják Olaszországban ezeket a citrom- és narancshéjas cukorral csavart fánkokat. Érdemes mindkét citrushéjat bevetni, mert isteni lesz tőlük a ...

Téli caprese saláta

A napfényes nyár zamatos, lédús paradicsomokkal és friss bazsalikommal teli caprese salátái jelenleg szinte elérhetetlenek: készítsünk inkább egy szezonális, téli verziót. Ehhez nem ...

Címlapról ajánljuk

Trónfosztás: már nem az olasz a legnépszerűbb konyha a világon

Az olaszoknak köszönhetjük a pizzát és talán a legsokoldalúbb komfortkaját, a tésztát, ami egyszerre tud fényűző és filléres finomság is lenni. Most azonban úgy tűnik, trónfosztásra került sor, ugyanis egy friss felmérés szerint már nem az olasz a legnépszerűbb konyha a világon, hanem épp egy másik mediterrán nemzet gasztronómiája mozgatja meg az emberek ízlelőbimbóit.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...