Húsmentes hétfő: sokoldalú sajtok

Talán nincs olyan ember a földön, aki ne szeretné a sajtot, legyen az egy markáns gorgonzola, egy jó cheddar vagy egy enyhébb ízű camembert. A sor pedig ugyebár végtelen...

Nem is soroljuk végig az összes sajtfajtát, inkább mutatjuk, mert amellett, hogy számtalan változattal találkozhatunk, rengeteg recepthez is felhasználhatjuk őket. A sajtos ételek óriás kedvencek, és biztos, hogy mindenki megtalálja a magának tetszőt. Ne csak szendvicsekhez, és tészták/rizottók tetejére szórva fogyasszuk a sajtokat - süssük, grillezzük őket, legyen belőlük kence vagy mártogatós!

 1. 1.

  Grillezett diós füstölt gomolya

 2. 2.

  Fenyőmaggal grillezett kecskesajt dióolajos salátával

 3. 3.

  Réteslapban sült camembert

 4. 4.

  Gomba gorgonzolás-körtés mártásban

 5. 5.

  Zöldfűszeres pácolt-grillezett camembert

 6. 6.

  Sült camembert mézes-fahéjas almával

 7. 7.

  Grillezett sajt friss paradicsomsalátával

 8. 8.

  Tavaszi mártogató

 9. 9.

  Fadobozában sült camembert sült almával

 10. 10.

  Grillezett cékla halloumi sajttal és balzsamos öntettel

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Inkább az ára számít egy terméknek, mint a minősége

Az Auchan szakértői szerint manapság egyre inkább az ár számít, amikor édességet vásárolunk az ünnepekre. A fogyasztói kosárba jellemzően kevesebb termék kerül a tavalyi évekhez képest, és az előre elkészített csomagok és díszkosarak helyett is a vásárlók inkább maguk állítják össze az édességcsomagokat. Egyre népszerűbbek a sajátmárkás és a kimért termékek.

Nosalty

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.