Húsmentes hétfő: sokoldalú sajtok

Talán nincs olyan ember a földön, aki ne szeretné a sajtot, legyen az egy markáns gorgonzola, egy jó cheddar vagy egy enyhébb ízű camembert. A sor pedig ugyebár végtelen...

Nem is soroljuk végig az összes sajtfajtát, inkább mutatjuk, mert amellett, hogy számtalan változattal találkozhatunk, rengeteg recepthez is felhasználhatjuk őket. A sajtos ételek óriás kedvencek, és biztos, hogy mindenki megtalálja a magának tetszőt. Ne csak szendvicsekhez, és tészták/rizottók tetejére szórva fogyasszuk a sajtokat - süssük, grillezzük őket, legyen belőlük kence vagy mártogatós!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

20 mesés gasztrokönyv 2025 karácsonyára, amitől minden konyhatündér szíve megdobban

Rég nem volt már ehhez hasonló gasztrokönyvdömping, mint az idei évben, de legalább van miből válogatni karácsonyi ajándék gyanánt. A felhozatal nagyon színes, hiszen a klasszikus szakácskönyvektől kezdve a vegán, mentes recepteket felvonultató köteteken át desszertekre fókuszáló vagy éppen az air fryer sokoldalúságát bemutató könyvek mellett önéletrajzi ihletésű kitárulkozással is találkozunk. Lássuk az idei év húsz, leginkább említésre méltó gasztrokönyvét!

Balogh Lilla

További cikkek

Top Receptek