9 laktató és gazdag leves, ha húsos változatra vágytok

A levesekről se mondjunk le a nyáron, főként, ha ilyen laktató és gazdag fogásokról van szó. Nézzétek őket, és kanalazzatok!

  1. 1.

    Borscs leves

  2. 2.

    Zöldbableves sertéshússal

  3. 3.

    Babgulyás Gabci Apótól

  4. 4.

    Favágó leves

  5. 5.

    Házi rámen

  6. 6.

    Letenyei bőség leves

  7. 7.

    Tejfölös-mustáros raguleves

  8. 8.

    Kapros sertéshúsleves

  9. 9.

    Fejtett bableves 14. - füstölt hússal

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek