6 csupa kókusz hólabda, amitől kedvet kapunk a hógolyózáshoz
Hófehér kókusz, csokikupak, lágy piskóta. Imádjuk a pihe-puha kókuszlabdákat, reméljük, ti is! A karácsonyi időszak kötelező kellékei, süssetek egy tálcával!
Hófehér kókusz, csokikupak, lágy piskóta. Imádjuk a pihe-puha kókuszlabdákat, reméljük, ti is! A karácsonyi időszak kötelező kellékei, süssetek egy tálcával!
Zárjuk a hetet egy igazán ütős ebéddel, ami után mind a tíz ujjatokat megnyaljátok. Ízes karalábéleves, szaftos pásztortarhonya és habos-csokis profiterol várja, hogy eltüntessétek őket.
NosaltyBebarnult guacamole? Mai napi tippünkből megtudhatod, mit kell tenned, hogy többet ne forduljon elő!
Szász NóriMiért esik majdnem ugyanannyira jól evésről beszélni, vagy épp olvasni, mint enni? Miért került ki a gasztronómia az irodalom fontos témái közül, és miért lenne fontos, hogy visszakerüljön? Egyedül jobb főzni, vagy társaságban, és vajon hogy változott a rézmozsár NDK darálóvá? Többek között ezekről is beszélgettünk Nyáry Krisztiánnal.
Kormos LiliA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
A húsvéti ételek repertoárja végesnek tűnik, hiszen alig néhány fő alapanyagra, a sonkára, kalácsra, tojásra, retekre, újhagymára épül, mégis meglepő, hányféleképpen alakítható, újragondolható és modernizálható egy-egy nagy klasszikus. Mutatjuk a legszebb és legnépszerűbb húsvéti recepteket!
Szereted a főzeléket, de otthon te vagy az egyetlen, aki megeszi? Talán csak a megfelelő tálaláson múlik minden! Íme 10 főzelék, amire nem lehet nemet mondani.