A híres énekesnő karácsonyi konyhai kollekcióval rukkolt elő, és mi imádjuk!

 A „Countryzene Királynője” személyes ihletettségű ünnepi konyhai cukiságai neked is tetszeni fognak, ha a kedvenc ünneped a karácsony!

Ugyan még majdnem 3 hónap hátra van, hogy felzendüljenek a karácsonyi dalok, és óriási sürgés-forgás vegye kezdetét a halászlé és a bejgli készítése közben, de a nagyobb cégek már elkezdték a szokásos ünnepi hangulatú termékek és szolgáltatások promócióját.

Mint tudjuk, mindig sikeresebb a kampány, ha egy húzónevet is maguk mellé állítanak az egyes brandek. A Williams Sonomának nem kisebb sztárt sikerült megnyernie idén, mint Dolly Partont,nyolcszoros Grammy-díjas amerikai country- és popénekesnő, dalszerző színésznőt. Dolly az Instagramján jelentette be, hogy egy ízig-vérig karácsonyi színekben és mintákban pompázó konyhai kollekciót vásárolhatnak meg rajongói, amibe a személyiségét is jócskán beleadta.

Az aranyos, de természetesen praktikus termékeket Dolly saját karácsonyi hagyományai ihlették, és tökéletesen passzolnak az énekesnő készülő, új albumához, aHolly Dolly Christmas-höz. A kollekcióban találunk süteménykiszúrókat, csakis a szőke bombázó, Dolly kedvenc témáiban: hangjegyek, pillangó és faház forma is készült.

Mézeskalács-házikóhoz is hozzájuthatunk, ami megidézi Dolly Tennessee-beli otthonát, de ha ennél kisebb, és kevésbé borsos árú cukiságra vágyunk, akkor a country királynőjének gitárja is a miénk lehet személyes tárgyai közül, szintén mézeskalács-formátumban, a cukorsüti keverékről nem is beszélve.

Ebben a videóban lerántja a leplet az újdonságokról:

A hasznosabb kellékek közül valók a patchwork kötények (felnőtt és gyerek méretben is készülnek), valamint a hozzájuk illő edényfogók és sütőkesztyűk. Ha a sütési kellékeink kissé elöregedtek vagy elhasználódtak, érdemes lehet ezekbe fektetni, kb. 3000 Ft-tól már miénk lehet egy Dollys darab, de a textilekért kicsit borsosabb árat kell fizetni.

A teljes kollekció megvásárolható a Williams Sonoma oldalán, így aki szeretne egy darabot az énekesnő kedvenceiből, máris lecsaphat, és kezdheti dúdolni a Kiskarácsony, Nagykarácsonyt.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép

via

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek