Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Diane Keaton 1900-as évekbeli házában egészen meglepő, milyen a konyha!

Diane Keaton nagy lakberendező és rendhagyóan egyedi stílusikon hírében áll, és ez ezen a házán és konyháján is érződik.
Diane Keaton mindent imád, ami lakberendezés, talán ő az egyetlen hollywoodi sztár, aki a Pinterestről gyűjtött ötletek alapján rendezte be az otthonát, amire azóta is nagyon büszke. 
 
 
Tucson Bario Viejo nevű környékén vásárolta meg ezt az eredetileg 1900-as években épült hosszú, lapos tetős ingatlant 1,5 millió dollárért, ami most, az átalakítások után 2,6 millió dollárért eladó. A három hálószobás és 2,5 fürdőszobás otthonban igazán a konyhán akadt meg a szemünk...mennyire egyszerű, és mégis mennyire nagyszerű a kialakítása! Nézzétek, milyen hangulatos kültéri étkező kapott helyet a kertben:
 
 
A konyhában szimpla, lényegre törő megoldásokat láthatunk, a múlt századi falak között azért picit mégiscsak felütötte a fejét a modernizmus is.  
 
 
A megszokott fehér konyhák helyett itt a konyhabútor sötét színt kapott, ami nem bizonyul rossz választásnak, hiszen a falak és a járólap mind sokkal világosabbak. 
Az étkezőasztal és a székek fából készültek, ami igazán robusztus megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. 
 
A villának két konyhája is van, a második még kisebb, még egyszerűbb és még puritánabb hangulatot áraszt, mint a főkonyha. A fa gerendák és a fa bútorok azonban ebből a helyiségből sem hiányozhatnak. 
 
 
A kúria többi helyiségében is a régies, már-már parasztházakat idéző bútorok, formák és a sötét színek az uralkodóak, kevés bútorral. 
 
Annyi biztos, hogy megvan a maga hangulata és stílusa ennek az otthonnak: 
 
 
Nektek hogy tetszik? 
 
Ez is érdekelhet:
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!