89 évesen is pizzafutárkodott az idős bácsi, az internetezők elképesztő dolgot tettek érte – VIDEÓ

Ha eddig azt gondoltad, hogy a TikTok videómegosztón semmi értelmeset nem lehet találni, most megmutatjuk, jó dolgokra is képes az internet ereje. 

Különleges és szívhez szóló történetet fedezett fel az interneten a 24.hu. Derlin Newey a Utah állambeli Roy városában dolgozott pizzafutárként, mindezt 89 évesen is aktívan. Az idős férfinek azért is kell ennyi idősen dolgoznia, mert máshogy sehogy nem tudná fizetni számláit. Derlin nemrégiben a városban lakó Valdez családnak szállított ki ételt, nem is gondolván, hogy a TikTok videómegosztón elég nagy követőszámmal rendelkező család hamarosan majd az ő ajtaján fog kopogtatni nem akármilyen ajándékkal.
Carlos Valdez ugyanis úgy gondolta, nem igazságos az, hogy a 89 éves férfinak még ennyi idősen is dolgoznia kell azért, hogy eltartsa magát. Éppen ezért közösségi oldalán pénzgyűjtésbe kezdett, a család követői által pedig néhány nap alatt több mint 12 ezer dollár gyűlt össze (kb. 3,7 millió forint) az idős férfi támogatására.
A meglepetésről és az átadásról videó is készült:
,,Miért tenne ilyet bárki? Wow. Egyszerűen nem tudok mit mondani. Nagyon köszönöm" - mondta a meghatottságtól elcsukló hangon Derlin.
A Valdez család azóta külön támogatói oldalt hozott létre a 89 éves férfi számára, ők pedig azon vannak, hogy a támogatói közösség segítségével más rászoruló családokon is segíteni tudjanak
Ez is érdekelhet:

címlap: Getty

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek