Heti menü: az egyszerűség jegyében

Lencsefőzelék 2.

Ajánlatunk az éppen aktuális idény alapanyagaihoz is igyekszik alkalmazkodni. Reméljük, segít a heti étrend összeállításában! Hétvégén a reggelire is gondoltunk! Ki-ki kedve szerint variálhatja, további ötletek kiindulópontja is lehet.

Hozzászólások (2)

Tmea

Én megint kicsit megvariálnám, sok egy hétre ennyi krémleves...: Hétf?: Ide tenném a paradicsomlevest, s után a csirkemellet egy kis rizzsel. Kedd: Ide a tojáslevest utána a babf?zeléket fasírttal. Szerda: A brassóit ide, egy egyszer? grízgaluska levessel. Csütörtök: A húslevest a májas cucc elé. Péntek: Ide valamelyik krémlevest és utána a palacsintát. Szombat: Én itt teljesen mást f?znék - adnék- , pl karalábélevest, és ha hagyma, akkor inkább rántott hagymakarikát burgonyapürével. Vasárnap: A pizza elé egy jó kis gombalevest.

gigi256

Szerintem ez a heti menüs rész nagyon jó ötlet. Néha már én sem tudom,hogy mit f?zzek.Ha a családot kérdezi az ember,persze a válasz gondolom mindenhol egyforma.Mindegy.A receptek is tetszenek.Változatosak, egyszer?ek,gyorsak, és olcsók.

Címlapról ajánljuk