6 hétköznapi alapanyag, amiből bármikor gyors desszert válhat

Ránk tört a cukorvágy, és most azonnal szeretnénk valami édeset enni? Aggodalomra semmi ok, még akkor is sor kerülhet a nassolásra, ha épp alig van otthon valami. Az alábbi hétköznapi hozzávalók ugyanis bármikor gyors édességgé alakulhatnak.

A legtöbb sütemény és desszert általában külön bevásárlólistát igényel, így ezeket nem készíthetjük el csak úgy, előzetes felkészülés nélkül. Vannak azonban olyan gyors édességek, amikhez csupán néhány hozzávalót szükséges, amelyek ráadásul valószínűleg épp ott lapulnak a kamrában vagy a hűtőben. Nézzük, mely alapanyagokból alkothatunk bármikor, szinte azonnal tálalható gyors édességeket!

Nézd meg galériánkban a gyors édességek alapját adó hozzávalókat:

Receptek, amelyek inspirálhatnak:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több gyors recept és ötlet vár:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek