Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gusztustalan világrekordot állított fel egy nő, melynek főszereplője a MAJONÉZ

Egy fiatal amerikai nő Guinness-rekordot döntött azzal, hogy pár perc alatt óriási mennyiségű majonézt evett meg. Az undorító kísérletről még felvétel is készült.

Az arizonai Michelle Lesco elképesztő – és egyben kissé undorító – világrekordot állított be, amikor három és fél, hatalmas üveg majonézt evett meg mindössze három perc leforgása alatt. Az elképesztő mennyiség majdnem 2,5 kg majonézt jelent. 

A Guinness-rekord beállításáról szerencsére videó is készült, így most megnézhetitek, ha bírjátok gyomorral, mit élt át a nő. Általában felmerül bennünk a kérdés, miért vállalkozik valaki egy látszólag teljesen értelmetlen kísérletre, de ahogy Michelle egyszerre van extázisban és szenved a gyötrelmes feladattól, végképp érthetetlen.

Íme, a csak „majonézszörnynek” nevezett nő és a nagy zabálás videón:

Az is rejtély, hogyan fér bele a nem túl magas, filigrán nőbe ez a rettenetes mennyiség, de szerinte a méretnek nincsen túl nagy jelentősége ebben az esetben. Michelle két további kajás rekord boldog tulajdonosa, alig 27 másodperc alatt eszik meg egy tál tésztát, de anélkül, hogy használná a kezeit, ő pusztítja el leggyorsabban a hot dogokat is. 

A nő úgy véli, a gyors anyagcseréje is segítségére van abban, hogy ilyen hatalmas mennyiséget képes elpusztítani egyszerre, kell még némi tehetség is, de a rengeteg gyakorlás az, ami végeredményben meghozta a sikert.

Nos, nem tudjuk, lehet, mi nem próbálkoznánk hasonlóval a helyetekben...

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!